Αθλητικά

Τέλος ο Βέλιτς από τον Παναθηναϊκό

velitsΠαρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο Βόσνιος που ήταν υπεύθυνος σκάουτινγκ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο το με τους “πράσινους”.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού χρεώνει στον Βέλιτς τις διαρροές στον Τύπο των μεταγραφικών κινήσεων των “πράσινων” των τελευταίων εβδομάδων και την τακτική που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός σε αυτές. Τα “φλερτ” με τον Ολιβέιρα και τον Μπόμπο δεν είχαν αίσια κατάληξη για τον Παναθηναϊκό, αλλά το γεγονός ότι η προσπάθεια απόκτησής τους (και κυρίως τα οικονομικά δεδομένα) δημοσιοποιήθηκαν, είχαν ως αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν αυτές οι δύο περιπτώσεις ως “μεταγραφικές αποτυχίες”.

Συνάντηση Τσίπρα-Τζίγγερ

Η πρώτη συνάντηση (θα ακολουθήσουν κι άλλες) μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη έγινε σήμερα με θέμα την ανέγερση του νέου γηπέδου των “πράσινων” στον βοτανικό και τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, οι δύο πλευρές τόνισαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές, ενώ ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την γνωστή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα έργα για το γήπεδο μπορούν και πρέπει να αποσυνδεθούν από το θέμα του εμπορικού κέντρου. “Είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε, κάτι που ίσως θα έπρεπε να το κάνουμε πριν από δύο χρόνια, για το γήπεδο. Ανταλλάξαμε τις απόψεις μας σε γόνιμο κλίμα” δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού και πρόσθεσε: “Καταθέσαμε τη δική μας εκδοχή για τις πιθανότητες εξεύρεσης άμεσης λύσης για το γήπεδο και τη διπλή ανάπλαση. Πλέον θα πρέπει να κάνουν το ίδιο τις επόμενες μέρες όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, για να βρεθεί μία λύση που δεν θα επιβαρύνει το περιβάλλον“.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε λακωνικός, αλλά αισιόδοξος: “Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε μία λύση. Υπάρχει σημείο επαφής και θα τα ξαναπούμε σύντομα“.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *