VIRAL VIDEOSVIRALS (δημοφιλή videos,ειδήσεις, πρόσωπα)Ταξιδιωτικά άρθραΦωτογραφία

Μια ταινία φόρος τιμής στην Πόλη Της Αθήνας

Η Πόλη Της Αθήνας  είναι μια μη αφηγηματική ταινία μικρού μήκους, ένα πορτρέτο μιας μεταβαλλόμενης μητρόπολης από τον σκηνοθέτη και βραβευμένο φωτογράφο Αλέξανδρο Μαραγκό. Η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Διαθέτει υπερπλασία, χρονική και κινηματογραφική κίνηση της αστικής περιοχής, τον ορίζοντα και την αρχιτεκτονική του για “το κλεινόν άστυ” / την ένδοξη πόλη και φωτογραφήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από τις ψηλότερες στέγες, λόφους και βουνά τη νύχτα. Η ταινία εξερευνά τον αστικό πυρήνα, το κέντρο της πόλης αλλά και πέρα ​​από αυτό.

Η Πόλη Της Αθήνας  φωτογραφήθηκε για μια περίοδο 90 ημερών σχεδόν εξ ολοκλήρου από διάφορες στέγες στην Αθήνα. Ένας από αυτούς ήταν η στέγη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής . Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ελληνική αστυνομία έδωσε άδεια γυρίσματος για να χρησιμοποιήσει την ταράτσα της έδρας της.
Η ταινία μικρού μήκους είναι κατασκευασμένη από 60.000 εικόνες σε ανάλυση 5Κ και φωτογραφήθηκε με Canon 5D Mark III με φακούς της σειράς L της σειράς L, κυρίως στα 200mm και 400mm. Η επεξεργασία και η βαθμολόγηση έγιναν στα Adobe Premiere Pro και Adobe After Effects. Η ταινία ολοκληρώθηκε για τον ιστό σε λόγο διαστάσεων 1920×870, 2,20: 1 και διατίθεται σε ανάλυση 5Κ. Η μουσική είναι από τον Tony Anderson.

Η Πόλη Της Αθήνας  είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Vimeo και το YouTube .

Την Πόλη Της Αθήνας  σκηνοθέτησε, παρήγαγε, φωτογράφησε και επεξεργάστηκε ο Αλέξανδρος Μαραγκός, κινηματογραφιστής και φωτογράφος με έδρα την Αθήνα, γνωστός για το διαφορετικό και δυναμικό του οπτικό στυλ. Εκτός από το γεγονός ότι εικόνες του έχουν παρουσιαστεί από σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς αλλά και σε δημοσιεύσεις από την NASA και το National Geographic, φωτογράφίες του Alex έχουν χρησιμοποιηθεί από διάφορες μάρκες σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *