ΚΑΝΑΠΕΣ-TVΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

4 ανδρικά fashion trends που θα κυριαρχήσουν παντού αυτόν το χειμώνα

4 ανδρικά fashion trends που θα κυριαρχήσουν παντού αυτόν το χειμώνα

Ο χειμώνας έφτασε και είστε επιτέλους ενθουσιασμένοι που μπορείτε να φορέσετε κάτι παραπάνω από ένα t-shirt και την βερμούδα σας. Ήρθε η ώρα να παίξετε με το styling, να κάνετε ιδιαίτερους συνδυασμούς και να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας εμπνευσμένοι από τις προτάσεις των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας. Πως θα είστε όμως on trend αν δεν ξέρετε ποιες είναι οι προτάσεις των fashion experts που θα κυριαρχήσουν φέτος τον χειμώνα; Αν  δεν έχετε ενημερωθεί ήδη για αυτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα 4 απόλυτα winter fashion trends που θα δώσουν άλλη διάσταση στο στυλ σας!

Leather obsession

Τα δερμάτινα ανδρικά ρούχα, όπως jackets και παντελόνια βρίσκονται σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα και παραμένουν διαχρονικά στην μόδα. Γιατί λοιπόν να μην είναι και φέτος η απόλυτη τάση; Τα fashion catwalks μας αποδεικνύουν ότι αυτή η σεζόν δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα και τα leather fashion pieces θα πρωταγωνιστήσουν στα σύνολά σας. Επιλέξτε ένα δερμάτινο statement κομμάτι, π.χ. ένα μακρύ δερμάτινο παλτό και ξεχωρίστε! 

Geometric knitwear

Μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει τα πλεκτά πουλόβερ γίνονται το key piece των ενδυματολογικών επιλογών σας. Άνετα και ζεστά τα ανδρικά πουλόβερ σας συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σας χαρίζουν στυλ ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Φέτος τον χειμώνα μην διστάσετε να επιλέξετε oversized πλεκτά πουλόβερ με έντονα γεωμετρικά σχέδια και φωτεινά χρώματα τα οποία θα σπάσουν την μουντή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο καιρός. Φορέστε ένα lime πουλόβερ με χοντρή πλέξη και γεωμετρικά σχέδια σε λιλά και μαύρες αποχρώσεις, συνδυάστε το με μαύρα υφασμάτινα παντελόνια ανδρικά και τα αγαπημένα σας μαύρα δερμάτινα sneakers και γοητεύστε!

Varsity jacket

Και ναι είναι πάλι στην μόδα! Αν ανήκετε στις μεγαλύτερες γενιές σίγουρα το φορούσατε σε νεαρότερη ηλικία ενώ όλοι το έχουμε δει σε πλήθος αμερικάνικων ‘κολεγιακών ταινιών’ όπως το Grease. Το varsity jacket, το οποίο φορούσαν κυρίως οι αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου, του ράγκμπι ή ακόμα και του μπέιζμπολ στο λύκειο ή το πανεπιστήμιο τους, έχει επανέλθει δυναμικά στις συλλογές ανδρικής ένδυσης για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022-2023. Μήπως ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε και εσείς το trend?

Nude tones 

Με επιρροές από το σαφάρι, το απόλυτο σικ και τις τάσεις της δεκαετίας του 1970, στην μόδα επανέρχονται δυναμικά οι γήινες και αμμώδεις αποχρώσεις. Μπεζ, καφέ και όλοι οι ενδιάμεσοι τόνοι θα πρωταγωνιστήσουν στα looks σας και υπόσχονται να σας χαρίσουν ντυσίματα βγαλμένα από τις σελίδες περιοδικού μόδας. Επιλέξτε να συνδυάσετε μεταξύ τους διάφορους nude τόνους ή διατηρήστε την μονοχρωμία στο σύνολό σας δίνοντάς του έναν χαρακτήρα απλότητας και πολυτέλειας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *