Αθλητικά

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΑΕΚ μετά από δύο ισοπαλίες. Η “Ένωση” με τα τέρματα των Τζιμπούρ (23′) και Καφέ (71′ και 90’+) επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Οι Γιαννιώτες, που παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη, είχαν ισοφαρίσει με τον Σαϊτιώτη στο 55′. Στο 5′ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Καφέ μετά τη συνεργασία Τζεμπούρ-Χέρσι έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο ΠΑΣ σιγά-σιγά ισορρόπησε το ματς και στο 14′ ο Καράμπελας πρόλαβε να διώξει προ το Ντιμπαλά, ενώ καταλυτική ήταν και πάλι η παρέμβασή του στην προβολή του Σαϊτιώτη, λίγα λεπτά αργότερα.

Στο 23′ από σέντρα του Γεωργέα και καρφωτή κεφαλιά του Τζεμπούρ έγινε το 1-0. Στο 37′ ο Ελευθερόπουλος έσωσε την ομάδα του μετά την προβολή του Μπλάνκο. Νέα καλή στιγμή για τους Γιαννιώτες στο 38′, με τον Σαϊτιώτη να μην μπορεί να ξεπεράσει τον Γκέντσογλου και τον αμυντικό της Ένωσης να προλαβαίνει στη συνέχεια και τον Ντιμπαλά.

Στο 53′ ο Κώτσιος πρόλαβε την τελευταία στιγμή κι έβαλε το πόδι στο πλασέ του Μπλάνκο. Στο 55′ ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Σαϊτιώτη, που νίκησε στον αέρα τον Αραμπατζή και στην άδεια εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2z5a7oPXDMI[/youtube]

Η λύτρωση για την ΑΕΚ ήρθε στο 71′. Από φάουλ του Χέρσι και σύγχυση στα καρέ της άμυνας του ΠΑΣ ο Καφές έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ αιφνιδίασε τον Ελευθερόπουλο κι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους “κιτρινόμαυρους” με 2-1. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι βγήκαν για να ισοφαρίσουν, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους “κιτρινόμαυρους” να δημιουργούν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη. Ο Ελευθερόπουλος, όμως, είπε πολλές φορές “όχι” στους επιθετικούς της “Ένωσης” (Τζιμπούρ, Μπλάνκο), αλλά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων νικήθηκε από τον Καφέ, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κίτρινες: Καφές – Μενδρινός, Κούσας
Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΑΕΚ (Ντ. Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλόυ, Καράμπελας, Καφές, Μάκος, Μαντούκα (79΄ Λαγός), Χέρσι (70΄ Λεονάρντο), Τζεμπούρ, Μπλάνκο (90΄+1 Γκερέιρο)
ΠΑΣ Γιάννινα (Ν. Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κούσας, Κώτσιος, Μιχαλόπουλος (84΄ Κοντογουλίδης), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μαϊστόροβιτς (75΄ Τζάνης), Ντιμπαλά (84΄ Αράς), Σκαρντουέλι, Σίσιτς

Πηγή:ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *