Επικαιρότητα

Δυσεύρετη η αμόλυβδη στην Αθήνα, χωρίς προβλήματα Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Τα αποθέματα υγρών καυσίμων που είχαν εκτελωνιστεί και βρίσκονταν στις αποθήκες στους σταθμούς Διαβατών, Ευζώνων και Κρήτης γέμισαν τα πρατήρια υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη και στο νησί.

Υπάλληλοι του τελωνείου, οι οποίοι δεν απεργούν διεκπεραιώνουν τις σχετικές διαδικασίες και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα αντιμετωπιστεί η ζήτηση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της αγοράς.

Στη Αθήνα αντίθετα οι οδηγοί ψάχνουν τα βενζινάδικα του λεκανοπεδίου για να εντοπίσουν την δισεύρετη αμόλυβδη, καθώς τα αποθέματα καυσίμων στα πρατήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες μέχρι και την Τετάρτη αποφάσισε η Ομοσπονδία των τελωνειακών στη συνεδρίασή της.

Έκκληση, τόσο προς τους τελωνειακούς υπαλλήλους, όσο και προς την πολιτεία, απηύθυνε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), καλώντας τις δύο πλευρές να συμβάλουν στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ώστε να ανασταλούν άμεσα οι απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου.

Όπως υποστηρίζουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, οι επιπτώσεις από την απεργία στην ελληνική οικονομία είναι “τρομακτικές” και οι συνέπειες για τις επιχειρήσεις “ανυπολόγιστες”. Για το λόγο αυτό, ο ΕΣΘ δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από μέλη του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *