Συναυλίες (Live)

EJEKT Festival στις 18 και 19 Ιουνίου

 

ejekt_2009Μπήκε επιτέλους ο Ιούνης, μήνας καθαρά φεστιβαλικός και συναυλιακός, και το μουσικόφιλο Αθηναϊκό κοινό ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη ίσως καλοκαιρινή γιορτή της σύγχρονης μουσικής. Μιλάμε βέβαια για το Ejekt Festival που επιστρέφει και φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Από τη σκηνή του φετινού φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό, από τις 18 ως τις 19 Ιουνίου, θα παρελάσουν πολλά νέα αλλά και καταξιωμένα ονόματα της pop, rock, soul, hiphop, nu rave, και electronica σκηνής, προσφέροντας μας -καιρός ήταν!- ένα φεστιβάλ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Μετά την περσινή δοκιμασμένη συνταγή που παρέλυσε κυριολεκτικά το γήπεδο ξιφασκίας με 17,000 κόσμο η ίδια επιτυχία αναμένεται και φέτος αφού τα αναφερόμενα ονόματα που πρόκειται να φιλοξενηθούν βρίσκονται στο πλαίσιο του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε ζωντανά είναι η Lauryn Hill, η απίστευτη φωνή των περίφημων Fugees, οι Pixies, οι Royksopp, ο Jarvis Cocker, ο frontman των λατρεμένων στην Ελλάδα Pulp, οι Klaxons, οι White Lies, οι Editors, οι Subways, οι 2ManyDJs, ο James Lavelle, οι Starsailor κ.ά.

18 Ιουνίου: Pixies, Editors, White Lies, Starsailor και άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν

19 Ιουνίου: Royksopp, Jarvis Cocker, Lauryn Hill, Klaxons, 2ManyDJs (live), Subways, James Lavelle (Unkle dj set) και άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εισιτήριο για 1 ημέρα: 45 Ευρώ στην προπώληση, 55 Ευρώ στα ταμεία του φεστιβάλ

Εισιτήριο για 2 ημέρες: 80 Ευρώ (Διήμερα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο στην προπώληση).

Σημεία Προπώλησης: Καταστήματα Public, Metropolis, Ticket House, ACS Courier, Ελευθερουδάκης, www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *