Αθλητικά

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε 5-0 τον Πανιώνιο

Εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «γάζωσε» με 5-0 τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη» για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και ξέφυγε προσωρινά με τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» που ξεπέρασαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την ήττα στο ντέρμπυ των «αιωνίων», πέτυχαν οι Μιραλάς (34΄, 68΄) και από ένα οι Τοροσίδης  (51΄), Πάντελιτς (78΄) και Ριέρα (90+2΄).

Παρά τις απουσίες του (Ιμπαγάσα, Ντουντού) ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να βγεί σωστά στην επίθεση και να δημιουργήσει κινδύνους στην περιοχή των «κυανέρυθρων». Οι παίκτες του Βαλβέρδε μπήκαν κάπως μουδιασμένα στον αγώνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος που προσπάθησε να αιφνιδιάσει με αντεπιθέσεις.

Μάλιστα σχεδόν με το ξεκίνημα (4′), ο Σίτο Ριέρα ξέφυγε μπροστά και σκόραρε, αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» για μισή και πλέον ώρα αδυνατούσαν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς τα καρέ των «κυανέρυθρων» και χρειάστηκε ξεδιπλώσει τις αρετές του ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος στο 34′ με προσωπική ενέργεια, έκλεψε την μπάλα από λάθος του Λάτκα, βρήκε κενό χώρο, σούταρε με δύναμη κι έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μάχο, ένα καταπληκτικό γκολ, που φέρει την σφραγίδα του φορμαρισμένου Μιραλάς.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάχο κράτησε το ημίχρονο στο 1-0, όταν απέκρουσε με δυσκολία το εξαιρετικό σουτ του Ραούλ Μπράβο.

Στο 51′ ο Γ. Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Ραούλ Μπράβο έστειλε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή, όπου ο Τοροσίδης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Ο Πανιώνιος μετά το 2ο γκολ, προφανώς έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του στο γήπεδο και υπέπεσαν οι παίκτες του σε απανωτά λάθη. Στο 68′ ο Μιραλάς ξεσήκωσε πάλι τον κόσμο στο Καραϊσκάκη, όταν σε αντεπίθεση πήρε την μπάλα από τον Ριέρα και πλάσαρε εύστοχα τον Μάχο (3-0). Και στο 78′ ήταν η σειρά του Πάντελιτς να σκοράρει. Ο Νέμεθ έφυγε μπροστά και ανατράπηκε από τον Μάχο, όμως ήδη η μπάλα είχε φτάσει στον Πάντελιτς, που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα (4-0).

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ριέρα με δυνατό σουτ από πλάγια αριστερά νίκησε τον Μάχο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του με 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοντεστό, Ριέρα – Κουμορτζί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (62′ λ.τρ. Μοντεστό), Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ (71′ Πάντελιτς), Μιραλάς (77′ Νέμεθ), Φετφατζίδης, Ριέρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάχο, Λάτκα, Σιόβας, Κοντοές, Βαρό, Κουμορτζί (83′ Κολοβός), Τσότσαλιτς, Ριέρα, Μπάλαμπαν (66′ Κούκετς), Γουνδουλάκης (59′ Χίκα), Σάμαρης

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qd6kq_QdJGs[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *