Αθλητικά

Europa @ Champions League:Οι κληρώσεις για Ολυμπιακό,Άρη και ΠΑΟΚ

Στην προκριματική φάση του Europa League, η κληρωτίδα επιφύλαξε έκπληξη στον Ολυμπιακό που καλείται να αντιμετωπίσει στις 30 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου  τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (ή τη Μόγκρεν).

Ο Άρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την πολωνική Γιαγκελόνια στις ιδιες ημερομηνίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, αφου τόσο ο ΠΑΟΚ για το Champions League όσο και ο Αρης για το Europa Leagueδίνουν τους αγώνες τους την ίδια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του Europa League

  • 30 Ιουλίου: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • 30 Ιουλίου: Γιαγκελόνια – Άρης
  • 6 Αυγούστου: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός
  • 6 Αυγούστου: Άρης – Γιαγκελόνια

Στα δύσκολα με Άγιαξ

Δεν χαμογέλασε η κληρωτίδα στον ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον γ΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση που διεξήχθη στη Νιόν της Ελβετίας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 27-28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στην Τούμπα, 3-4 Αυγούστου. Αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του “Αίαντα” θα βρεθεί στα πλεί οφ που οδηγούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Να θυμίσουμε πως οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ ήταν οι Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Άγιαξ, Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Κιέβου και Μπράγκα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν κατά τη σημερινή κλήρωση του γκρουπ στο οποίο συμμετείχε η Ελληνική ομάδα:

Άγιαξ-ΠΑΟΚ
Ντιναμό Κιέβου-Γκενκ
Γιούνγκ Μπόις – Φενερμπαχτσέ
Μπράγκα-Σέλτικ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *