Αθλητικά

Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη


Έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου όπου έχασε την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα. Οι “πράσινοι” έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στη Τρίπολη στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 14η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, σημειώθηκε στο 3′ όταν ο Χριστοδουλόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από κοντά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντεγκρά εξουδετέρωσε τον κίνδυνο από τον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο. Στο 10′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να βρεθούν κοντά στο γκολ, αλλά ο Τζόρβας μπλόκαρε το σουτ του Μπαστία από καλή θέση, ενώ στο 29′ ο Παναθηναϊκός έχασε την καλύτερη ευκαιρία των «πρασίνων», όταν μετά από κάθετη πάσα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, απέφυγε τον Ντεγκρά και πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Πουλίδο πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή τέρματος.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να χάνουν καλή ευκαιρία στο 51′ όταν ο Τζόρβας έδιωξε με γροθιές την μπάλα από την κεφαλιά του Ουντότζι. Στο 75′ ο Κατσουράνης έβγαλε μπαλιά με το εξωτερικό προς τον Σισέ, αλλά ο Ορόθκο πρόλαβε την τελευταία στιγμή και απομάκρυνε την μπάλα πριν κοντρολάρει ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού.

Κίτρινες: Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ουριμπαρι, Μαρίνος, Φορτούνης, Μπαστία

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (70′ Καρέρα), Κρις, Ουντότζι (83′ Φορτούνης), Ροτζέριο (90′ Μπερτολίνι).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (75′ Καραγκούνης), Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (58′ Λέτο), Μαρίνος, Σιμάο (46′ Κατσουράνης), Βύντρα, Σπυρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *