Αθλητικά

Με περίπατο η ΑΕΚ 4-0 τη Λάρισα


Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ματς με τη Λάρισα η ΑΕΚ, καθώς νίκησε εύκολα όπως δείχνει το τελικό 4-0 στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μπλάνκο, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος, το 3-0 ο Δέλλας στο 89ο λεπτό και το 4-0 ο Μπλάνκο, δύο λεπτά αργότερα.

Στη πρώτη φάση που δημιούργησε η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Στο 10ο λεπτό ο Σκόκο σούταρε, ο Αμπάρης απέκρουσε ασταθώς και ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ 1-0. Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ρυθμού του αγώνα, έπαιξε η αποβολή του Κανόμπιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77ο λεπτό. Η μοναδική αξιόλογη φάση των βυσσινή, σημειώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν ο Μετίν με εναέριο σουτ μέσα από την περιοχή και ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Σάχα. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και έφτανε εύκολα στα αντίπαλα καρέ. Στο 83′, ο Λυμπερόπουλος έπιασε δυνατή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Δέλλας πήρε την μπάλα όντας σε ελεγχόμενη θέση και διαμόρφωσε το 3-0 με κοντινό σουτ για να βάλει το “κερασάκι στην τούρτα” ο Μπλάνκο, στις καθυστερήσεις με προβολή 4-0.

Κίτρινες: Κανόμπιο, Μάκος, Μανωλάς

Κόκκινες: Κανόμπιο (δύο κίτρινες)

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γιάχιτς, Μάκος (65′ Καφές), Γκέντσογλου, Λεονάρντο (75′ Λαγός), Σκόκο (59′ Μπερνς), Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Λάρισα (Κώστας Κατσάρας): Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Βούζας (46′ Μετίν), Ρομέου (59′ Γκέρεμι), Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας, Μακίνουα, Μπλάζεκ (65′ Αμπουχατζίρα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *