ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google+ ο ανταγωνιστής του facebook

Η Google ολοκλήρωσε την δοκιμαστική περίοδο του Google+ (ή αλλιώς τον ανταγωνιστή του Facebook) και ανοίγει τις ηλεκτρονικές του πόρτες σε όλους μας! Να θυμίσω κάπου εδώ πως μέχρι τώρα, στο Google+ μπορούσε να μπεί κάποιος μόνο με πρόσκληση και όχι ελεύθερα. Τo Google+ είναι η νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης της Google και έρχεται σε καιρούς που γενικότερα τέτοιου είδους υπηρεσίες βρίσκονται στο ζενίθ τους, μάλιστα μπορώ να πώ πως “και πολύ άργησε” να μπεί η Google σε αυτό τον χωρό εκατομμυρίων $$$.

Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε σε αυτό το social network είναι ένας λογαριασμός Google και τίποτα άλλο. Αν μπείτε στο google.com θα δείτε επάνω αριστερά (όπως και στην φωτογραφία) ένα σήμα που γράφει “You+” οπου πατώντας εκεί μπορείτε να συνεχίσετε το registration και να φτιάξετε λογαριασμό όπως ακριβώς θα κάνατε με το Facebook.

Η μόνη διαφορά με το Facebook είναι αυτό που η Google ονομάζει “Cycles” (κύκλους) και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να φτιάξετε κοινωνικές ομάδες της αρεσκείας και να βάλετε τους “συγγενείς”, “φίλους”, “ανεπιθύμητους” κτλ. όπως ακριβώς κάνετε στο μυαλό σας, μόνο που αυτή τη φορά οι σκέψεις σας και η γνώμη σας για τους άλλους, θα αποτυπωθεί στην οθόνη του υπολογιστή σας. Η Google δεν περιμένει να ανέβει ψηλότερα απο το Facebook για την ώρα, κάτι που θα ήταν και κομματάκι δύσκολο με το Facebook και τα 600-700+ εκατομμύρια χρήστες αλλα θέλει να αρχίσει να τρώει σιγά σιγά κομμάτι απο τον κόσμο που είναι στραμμένος σε αυτό και έτσι σιγά σιγά να κάνει την ύπαρξή του ακόμα πιό επικίνδυνη.

Αλήθεια, φτιάξατε Google+ λογαριασμό ή οχι; Πώς σας φαίνεται;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1JagF4t0tJk[/youtube]

[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *