Αθλητικά

Νέα ήττα της ΑΕΚ, έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ούτε στο Βόλο κατάφερε η ΑΕΚ να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η “Ένωση” ηττήθηκε κατά κράτος από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1 στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα τε΄ρασματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Σανκαρέ (9′), Μπρέσκα (83′) και Ούμπιντες (90’+ πεν.), ενώ για την ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λυμπερόπουλος στο 56′.

Μόλις στο 2′ από ασίστ του Σκόκο ο Μπερνς έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή. Το γκολ ήρθε στο ξεκίνημα του ματς, αλλά για λογαριασμό των γηπεδούχων. Στο 9′ από φάουλ που εκτέλεσαν οι “ερυθρόλευκοι” και κεφαλιά-πάσα του Μάρτιν, ο Σανκαρέ σε άδεια εστία, εντελώς αμαρκάριστος, πλάσαρε κι έκανε το 1-0.

Στο 23′ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Από σέντρα του Λαγού και κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στην κίνηση η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Μπερνς βρήκε τα πόδια αμυντικών του Ολυμπιακού και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 27′ ο Γιακούποβιτς μπλόκαρε στη γωνία του το σουτ του Αυστραλού.

Στο 43′ η κεφαλιά του Τζιμπούρ μετά από τη σέντρα του Σκόκο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Πλιάγκας βγληκε τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό. Ακριβώς στο 45′ ο Μόνχε ανακόπηκε με φάουλ στη γραμμή της περιοχής κι ενώ έμπαινε μόνος του, αλλά η εκτέλεση από τον Τόμας δεν ήταν καλή.

Με το…καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο διαιτητής Κάκος έκλεισε τα μάτια του (ήταν κοντά στην φάση) σε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου (τράβηγμα του Μανωλά στο Σολάκη). Στο 54′ ο Γιακούποβιτς έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ το σουτ του Λεονάρντο μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, μετά από σέντρα ακριβείας του Γκέντσογλου (1-1). Εκπληκτική επέμβαση του Γιακούποβιτς στο σουτ του Σκόκο στο 69′. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 73′, με τον Σκόκο να αστοχεί από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή. Αντεπίθεση του Ολυμπιακού Βόλου στο 77′, με τον Καπετάνο να πιάνει το μονοκόμματο σουτ, το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Αραμπατζή.

Το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό Βόλου στο 83′. Από εξαιρετική συνεργασία Σολάκη-Ζαραδούκα και σέντρα του τελευταίου από αριστερά, ο Μπρέσκα με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1, σε μία φάση που οι αμυντικοί της ΑΕΚ απλά παρακολουθούσαν…Το…ναυάγιο της “Ένωσης” ολοκληρώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Δέλλας ανέτρεψε καθαρά τον Καπετάνο και ο Κάκος, αυτή την φορά είδε το πέναλτι, αλλά δεν απέβαλλε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό με δεύτερη κίτρινη. Ο Ούμπιντες ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και με το γκολ που πέτυχε (3-1) σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Με το σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια δέχτηκε κάποια αντικείμενα από την πλευρά των φιλάθλων της “Ένωσης”.

Κίτρινες: Πλιάγκας, Ούμπιντες, Τομάς – Λαγός, Δέλλας, Μάκος, Τζιμπούρ, Μανωλάς

Διαιτητής: Α. Κάκος (Κέρκυρας)

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας (77΄ Ρόκας), Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τομάς, Αλβαρεζ, Ούμπιντες, Μόνχε, Μαρτίν (18΄ Σολάκης), Πλιάγκας (46΄ Μπρέσκα)

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Μανωλάς (86΄ Μπλάνκο), Δέλλας, Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Μάκος, Σκόκο, Λαγός, Μπερνς (46΄ Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου (66΄ Πατσατζόγλου)

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dirQc86YhRU[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *