Αθλητικά

Ολυμπιακός και Άρης ισόπαλοι με 0-0 στο «Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο «Καραϊσκάκη» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκας σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα Ολυμπιακός και Άρης, λόγω αποβολών των Ζεβλάκοφ και Νασούτι. Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το «τρίποντο» της νίκης έχασε ο Άρης στο τέλος του αγώνα, έμεινε από δυνάμεις ο Ολυμπιακός στο β΄ ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο, χωρίς πάντως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα ,αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις που να ανησυχήσουν τον Σηφάκη.
Στο 38΄ ο Ζεβλάκοφ χτύπησε εκτός φάσης τον Νάτσο Γκαρσία και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά ο Άρης όπως και στον αγώνα με την ΑΕΚ, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την αριθμητική υπεροχή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 38΄ έως το 78΄ (όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Νασούτι), οι “κίτρινοι” δεν έκαναν ούτε μία τελική προσπάθεια, με εξαίρεση ένα σουτ του Αραβίδη, που έφυγε πολύ άουτ στο 72΄.
Ο Ολυμπιακός που έπασχε δημιουργικά έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο 75΄, όταν ο Λούα Λούα βρέθηκε σε θέση βολής και ο Σηφάκης εξουδετέρωσε το σουτ του Κονγκολέζου. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Αρης έχασε τη μοναδική, αλλά εκπληκτική, ευκαιρία να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από τον Πειραιά, όταν ο Κάμπορα αστόχησε προ κενής εστίας.

Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)

Κόκκινες: Ζεβλάκοφ (38΄), Νασούτι (78΄-δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Λούα Λούα, Ντάρμπισιρ, Οσκαρ, Λεντέσμα – Αράνο, Κουλουχέρης, Νάτσο Γκαρσία, Κάμπορα, Ντέιλι, Κάλβο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Πάρντο, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Λεντέσμα, Λούα Λούα, Όσκαρ, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ (54΄ Κυριάκος Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάλβο (82΄ Γραικός), Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντες, Νασούτι, Κάμπορα, Χαβίτο, Ντέιλι (61΄ Αραβίδης)

Περισσότερα βίντεο εδώ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lLFxpih5lMA[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *