Αθλητικά

Ισοπαλία Ολυμπιακού με Ηρακλή στο Καραϊσκάκη

olympiakos_logoΠολύτιμους βαθμούς πέταξε ο Ολυμπιακός στο “Καραϊσκάκη” κόντρα στον Ηρακλή με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν στο 40′ με τον Μαρέσκα, ενώ ο Ηρακλής ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Βέλλιο ο οποίος αποδείχτηκε η “χρυσή” αλλαγή του Σάββα Κωφίδη.

Με πολλές απουσίες αγωνίστηκε και πάλι ο Ολυμπιακός, αλλα είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 6′, όταν σε κόρνερ του Φετφατζίδη, η κεφαλιά του Ζεβλάκοφ έφυγε μόλις άουτ και τη δεύτερη στο 10′, όταν ο εξαιρετικά δραστήριος Φετφατζίδης “έβγαλε” τον Νικλητσιώτη μόνο μέσα στην περιοχή, αλλά ο δεύτερος έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Κοβαλέφσκι. Στο 17′ ο Μήτρογλου επιχείρησε να πλασάρει ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και στο 30′ το σουτ του Μαρέσκα από καλή θέση κόντραρε πάνω σε αμυντικό. Τελικά ο Ιταλός μέσος έδωσε τη λύση στο 40′ με έναν “κεραυνό” από το ύψος της περιοχής 1-0.

Πάλι ο Φετφατζίδης με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47′) έδωσε τη δυνατότητα στον Μήτρογλου να ξεχυθεί μπροστά και να μπει στην περιοχή, όμως επιχείρησε να περάσει τον Κοβαλέφσκι κι έτσι κόπηκε. Στο 57′ και σε προσπάθεια του Φετφατζίδη να αλλάξει την πορεία της μπάλας σε σουτ του Νικλητσιώτη, ο τερματοφύλακας του «γηραιού» πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση, ενώ στο 64′ το δυνατό σουτ του Ντουντού πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 79′ ακυρώθηκε -εσφαλμένα- ως οφ σάιντ γκολ του Μήτρογλου και στο 85′ το απευθείας φάουλ του Ντουντού τράνταξε το δοκάρι. Αμέσως μετά ο Ηρακλής έκανε για πρώτη φορά αισθητή την απουσία του. Στο 86′ η πειραϊκή ομάδα κινδύνεψε με ισοφάριση, αλλά ο Νικοπολίδης έκλεισε την γωνία του και απέκρουσε το πλασέ του Γιαννούλη, ενώ στο 88′ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εξουδετέρωσε και το δυνατό σουτ του Ηλιάδη. Η “ζημιά” για τους γηπεδούχους έγινε τελικά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του νεοεισελθοντα Βέλλιου που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κίτρινες: Παπαζαχαρίας, Ντίκα

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Νικλητσιώτης (73′ Σοϊλέδης), Μήτρογλου, Μαρέσκα (68′ Λεντέσμα, 84′ λ.τρ. Γ.Παπαδόπουλος), Φετφατζίδης.

Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Ντιέ (50′ Ηλιάδης), Επστάιν, Παπαστεργιανός, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Ντίκα (81′ Βέλιος), Μιλάνο (59′ Κονέ), Γιάντσης.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *