Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Μάλαγα 82-56 (videos)

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos malaga’  resultsPerPage=”4″ hqThumbs=”true”]

Χωρίς να «ιδρώσει» και κυρίως χωρίς να δώσει δικαίωμα στον αντίπαλο να του βγάλει στην επιφάνεια τα τρωτά του σημεία, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» άνετα την Μάλαγα.

Έγινε έτσι το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο του στο Top-16 της Ευρωλίγκας που θα του δώσει και το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση.

Αλλά στο ζητούμενο πλέον για τους «πράσινους» είναι να ετοιμαστούν για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που θα βρουν στη συνέχεια.

Το εμπόδιο των Ισπανών αποδείχθηκε χαμηλό για τους πρωταθλητές και σε καμία περίπτωση η παρέα του Πρίντεζη και του Μπλέικνι, ειδικά με τις απουσίες των Τρίπκοβιτς, ΜακΙντάιρ και Άρτσιμπαλντ δεν κατάφερε να προβάλει σοβαρή αντίσταση…[http://www.sport-fm.gr/]

Η τεράστια πλέον διαφορά του Παναθηναϊκού με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι πως αυτός κράταει την τύχη αποκλειστικά στα χέρια του… Ακόμη και με δύο ήττες επί ισπανικού εδάφους, αν οι «πράσινοι» υπεραπιστούν το ΟΑΚΑ και φροντίσουν να χάσουν με μικρή διαφορά στη Βιτόρια, τότε θα είναι… εύκολα κι απλά στην πρώτη θέση. Μια πρώτη θέση που είναι απαραίτητη, με δεδομένη τη δυναμικότητα του αντιπάλου στην 8άδα που θα είναι μια εκ των Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, αν και θα μου επιτρέψετε να… ποντάρω για λίγο ακόμη στην Ολίμπια…[http://prasinanea.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *