Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 78-67 (videos)

Με πρωταγωνιστή τον… κόσμο του, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 78-67 την Μπαρτσελόνα και την έστειλε στις… κερκίδες του Final Four στο οποίο όχι μόνο θα είναι παρόντας αλλά πάει φουριόζος για να ράψει άλλο ένα αστερακι στην φανέλα του.
[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos barcelona’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Απίστευτο… Απλά απίστευτο…

Ο Παναθηναϊκός πάτησε με 78-67 την Μπαρτσελόνα, έκανε το 3-1 και πάει στην πόλη της, πάει στην Βαρκελώνη για να σηκώσει άλλο ένα.

Να βάλει άλλο ένα αστέρι στην φανέλα του, καθοδηγούμενος από αυτόν τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κόσμο του που χθες νίκησε μόνος του την Μπαρτσελόνα.

Προσέξτε… με τραυματία από το 6′ το Νίκολας, με πρώτο σκόρερ τον Καλάθη και τον Βουγιούκα και τον Διαμαντίδη να είναι ηγέτης στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη, έκανε το 3-1 και θα είναι στο 10ο Final Four της ιστορίας του…

Και τώρα ετοιμαστείτε για Βαρκελώνη… Ετοιμαστείτε για το έκτο αστέρι…[http://prasinanea.gr/]

Ο Παναθηναϊκός φύλαγε το καλύτερο για τέλος! Η ομάδα του Ομπράντοβιτς κατάφερε αυτό, που πολλοί το θεωρούσαν σχεδόν αδύνατο να συμβεί πριν την έναρξη των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα.

Οι πράσινοι απέκλεισαν, με μειονέκτημα έδρας την πρωταθλήτρια Ευρώπης με 3-1, καθώς επικράτησαν των καταλανών με 78-67 στο τέταρτοματς της σειράς και προκρίθηκαν, μέσα σε αποθέωση από τους 20.000 οπαδούς τους, στο Final 4 της Βαρκελώνης. Το τριφύλλι πλέον πρέπει να θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, καθώς τίποτα και κανένας δεν μοιάζει ικανό να το σταματήσει από την τρελή πορεία του προς το 6ο αστέρι. Οσον αφορά τους διακριθέντες κανείς πράσινος δεν θα μπορούσε να υστερήσει μετά από μία τέτοια μοναδική παράσταση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91409#ixzz1IFlVgKtv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *