Αθλητικά

Σιένα-Ολυμπιακός 88-76 (videos)

Η Σιένα δεν μπόρεσε να πιάσει αθροιστικά ούτε σε τρία παιχνίδια τη διαφορά με την οποία τη νίκησε ο Ολυμπιακός στο πρώτο (συνολικά +38 έναντι του ιστορικού +48), αλλά κατάφερε να μαζέψει τρία ροζ φύλλα και να προκριθεί στη Βαρεκλώνη με 3-1 νίκες!

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’σιενα ολυμπιακος’  resultsPerPage=”16″ hqThumbs=”true”]

Η Μοντεπάσκι ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και πήρε την πιο γλυκιά εκδίκηση για την ταπείνωση της στο πρώτο ματς κερδίζοντας με 88-76 στο καυτό Παλάεστρα. Αντίθετα οι ερυθρόλευκοι παρά το γεγονός ότι είχαν έναν πραγματικά εκπληκτικό, Τζαμόν Λούκας, δεν πήραν αυτά που περιμέναν από τα βασικά τους όπλα και μοιραία έχασαν έναν μεγάλο τους στόχο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91411#ixzz1IFnfXEl0

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του ματς την Σιένα και γνώρισε την ήττα (88-76) που ισοδυναμεί με αποκλεισμό από το Final-4 της Βαρκελώνης (1-3).

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, οι Ιταλοί έδειξαν να το θέλουν περισσότερο και πήραν το “εισιτήριο” για την Βαρκελώνη.

Οι παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζάνι άντεξαν το πρώτο… σοκ στο ΣΕΦ και γύρισαν την εις βάρος τους κατάσταση, σπάζοντας την έδρα των “ερυθρολεύκων”.Ο Μάλικ Χέρστον πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι και σταμάτησε στους 25 πόντους – τους 17 μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο -, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς,ο οποίος πέτυχε 19. Για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν άχρωμος και δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ο Γιάννης Μπουρούσης σημείωσε 16, όσους και ο Τζαμόν Γκόρντον…[http://www.sport24.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *