Αθλητικά

Ολυμπιακός-Καβάλα 3-1 (videos)

Μία ανάσα από ένα σημαντικό ρεκόρ είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε με 3-1 την Καβάλα και αφού σημείωσε την 14η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη χρειάζεται πλέον τη νίκη επί της ΑΕΛ στην τελευταία αγωνιστική για να ολοκληρώσει τη σεζόν με το απόλυτο νικών στο Φάληρο.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’olympiakos kavala’  resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Μετά από ένα α’ ημίχρονο, που έχει ήδη ξεχαστεί, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και με τέρματα των Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς, που σημειώθηκαν σε 8 λεπτά, επικράτησαν εύκολα των Αργοναυτών, που έκαναν τον λάθος να ισοφαρίσουν με τον Νικουλάε. Οι Αργοναύτες δεν άντεξαν στο ξέσπασμα των γηπεδούχων και φαίνεται να χάνουν οριστικά το τρένο των πλέι οφ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91655#ixzz1IUAFl3iN

Μετά τα 6 γκολ σε 90 λεπτά (κόντρα στην ΑΕΚ), ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τρία και να δεχτεί ένα, σε λιγότερο από 9′ και κατέκτησε την 14η εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και πάει φουλ για το ρεκόρ απόλυτων νικών στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Στο +13 πάλι η διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες είχαν αρκετούς λόγους για να πάρουν τη νίκη, αλλά απολύτως κανένα άγχος και έτσι από τα πρώτα λεπτά έπαιξαν ελεύθερα και κατάφεραν να ενθουσιάσουν και να ικανοποιήσουν το κοινό τους.

Μιραλάς, Ριέρα και Τζιμπούρ είχαν αρκετά κέφια, όμως το γκολ δεν έλεγε να έρθει, αφού όσες ευκαιρίες δημιουργούσαν οι Πειραιώτες δεν είχαν ευτυχή κατάληξη…[http://www.sport24.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *