Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0 (videos)

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο μόνο για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να είναι ο σκόρερ και να φτάνει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα, αξιοποιώντας την 4η φετινή ασίστ του Σίλβα Κλέιτον
[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnj5vl_superleague-16y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyy-1-0-goal_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’παναθηναϊκος κερκυρα’ resultsPerPage=”3″ hqThumbs=”true”]

Οι πράσινοι με πολλές απουσίες στην σύνθεσή τους και έχοντας την Τετάρτη το ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς, δίχως να ανεβάσουν στροφές. Καλή παρουσία είχε ο Βιτόλο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Καρνέζης από τους Φαίακες, που ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν να κηνυγήσουν κάτι καλύτερο.

Οι πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε ο Φερέιρα ανάγκασαν τον Πορτογάλο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ετσι, ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Μπιέρσμιρ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας, τους Βύντρα και Σπυρόπουλο στα δύο άκρα, τους Σιμάο και Βιτόλο αμυντικά χαφ, τον Μαυρία αριστερά, τον Ζεκά δεξιά και στην επίθεση στους Λέτο και Κλέιτον.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γκράθια παρέταξε την Κέρκυρα με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το ματς με τον Αρη, αφού τη θέση του τραυματία Μίχου πήρε ο Σακελλαρίου. Ετσι, ο Γκαλίνοβιτς ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Σακελλαρίου στην άμυνα, τους Οσμάν και Γραμμόζη αμυντικά χαφ, τους Γιάντση, Αγρίτη, Ιωάννου μπροστά τους και τον Μαρτίν στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=116050#ixzz1itJMBRPu

Την δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με το “φτωχό” και αγχωτικό 1-0 την αξιόμαχη Κέρκυρα στο παγωμένο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ματς της χρονιάς στο γήπεδό του.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Σεμπαστιάν Λέτο που επέστρεψε με γκολ στο αρχικό σχήμα της ομάδας του. ΜVP της αναμέτρησης ο Βίκτορ Βιτόλο που κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του τιιμωρημένου Κατσουράνη.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν και πάλι καλή εικόνα στο παιχνίδι τους αλλά έστω και έτσι πήραν μια δύσκολη νίκη όπως φάνηκε στο φινάλε, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Καλό πρόσωπο έδειξε η αξιόμαχη Κέρκυρα που άργησε να γίνει απειλητική και δεν είχε εύκολα την κάθετη πάσα για να βγει σε θέση βολής ένας από τους επιθετικούς της. Συνθήματα εις βάρος της Πολιτείας και του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο…[http://www.sport24.gr]

Τη πρώτη του νίκη για το 2012 πανηγύρισε κόντρα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και προσθέτοντας τρεις πόντους στο σακούλι.

Οι πράσινοι χωρίς να παίξουν σπουδαίου ποδόσφαιρο, δείχνοντας σημάδια κούρασης και μην έχοντας την κυκλοφορία που είχαν στα προηγούμενα ματς επικράτησαν και πάλι με τον… συνήθη ύποπτο Σεμπάστιαν Λέτο να σκοράρει. Η εικόνα του Τριφυλλιού όμως προβλημάτισε και πάλι. Στα θετικά του αγώνα εκτός από την κατάκτηση των τριών πόντων η παρουσία του Βιτόλο ο οποίος ήταν πάρα πολύ καλός αλλά και το γεγονός ότι ο Μπιάρμιρ πήρε ένα παιχνίδι στα πόδια του χωρίς ρυθμό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επεφύλασσε κάποιες εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των πράσινων καθώς εκτός του Καρνέζη ο οποίος ήταν σίγουρο πως θα ξεκινήσει χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Μπιάρσμιρ και Βιτόλο.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολποστ έπαιξε ο Καρνέζης, δεξιά βρέθηκε ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Καντέ, Μπιάρσμιρ με τον Σουηδό να παίρνει ένα παιχνίδι ώστε να βρίσκει τον ρυθμό του. Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο ήταν Σιμάο και Βιτόλο με τον Ζέκα να παίζει δεξιά και τον Μαυρία αριστερά ενώ στην επίθεση έπαιξαν οι Κλέιτον και Λέτο…[http://prasinanea.gr/]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *