ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Platform: το νέο free press από την ομάδα Avopolis και Οξύ για τη street culture!

Το Platform, το νέο free press από την ομάδα Avopolis και Οξύ (βλ. Sonik, Index) είναι το πρώτο και μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα που αντανακλά τη street κουλτούρα, μια κουλτούρα που περιβάλλεται από το skateboarding, street fashion, snowboarding, bmx, street basketball, τέχνες και graffiti, και την συνεχόμενη μίξη των μουσικών στυλ.

 


Το Platform σε 7 points:

 

 

1. Φρέσκο και δυνατό περιεχόμενο, αυτό ακριβώς που ψάχνουν οι αναγνώστες σε ελληνικά έντυπα και δεν βρίσκουν. Πηγαίνει μαζί με τις παγκόσμιες εξελίξεις. Θέματα που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

2. Ό,τι νέο καθρεφτίζει την ‘κουλτούρα και ζωή του δρόμου’ [νέες τάσεις στη street μόδα και στο skateboarding, νέα συγκροτήματα (hip hop, rock, punk), παρουσίαση νέων gadgets και video games με ξεχωριστό τρόπο], το βρίσκετε εδώ πρώτοι.

 

3. Οι συντάκτες ζουν και αναπνέουν τις κουλτούρες του δρόμου, είτε σαν skaters, είτε μουσικοί και graffiti artists, είτε δουλεύοντας σε εταιρίες fashion.

 

4. O πληρέστερος και πιο φρέσκος οδηγός market (streetwear, fashion, sneakers, σανίδες και ρόδες, accessories).

 

5. Πρωτοποριακό design.

 

6. Διανέμεται δωρεάν σε 30.000 αντίτυπα και 200 σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ και κάθε τεύχος θα μπορείτε να το διαβάζετε δωρεάν επίσης και από το internet!

 

To πρώτο τεύχος κυκλοφορεί το Μάρτιο!

Μια σκέψη για το “Platform: το νέο free press από την ομάδα Avopolis και Οξύ για τη street culture!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *