ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα Public κάνουν έκπτωση 30% στο νέο X-Box360 με …απόσυρση

Γιορτές έρχονται και οι απανταχού gamers ψάχνουν τρόπους ωστε να ικανοποιήσουν τις gaming επιθυμίες τους. Έτσι λοιπόν, αν ενδιαφέρεσαι για ό,τι τελευταίο έχει να δείξει η Microsoft, δηλαδή το νέο Xbox 360 μαζί με το Kinect η “προσφορά” που κάνουν τα Public, ίσως να είναι και ένα extra κίνητρο ωστε να γίνει δικό σου.

Αποσύροντας το παλιό σου Xbox 360 λοιπόν, τα Public σου κάνουν έκπτωση 30% και σου δίνουν την καινούργια κονσόλα Xbox 360 και φυσικά το Kinect.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως δίνοντας στα Public την Xbox 360 Elite κονσόλα, παίρνεις έκπτωση 100 ευρώ ενω για την Arcade Xbox 360 η έκπτωση κατεβαίνει στα 80 ευρώ.

Αν και λίγο παράξενη προσφορά για να πούμε την αλήθεια, δεν παύει να είναι προσφορά. Φυσικά αυτοί που ήταν ούτως ή άλλως έτοιμοι να αγοράσουν το Kinect δεν νομίζω να το σκεφτούν και πολύ.

Ακολουθεί το Press Release :
Aπό την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι λάτρεις του gaming μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Public και να ανταλλάξουν την παλιά τους κονσόλα Xbox 360, κερδίζοντας μέχρι 30% έκπτωση στην αγορά της κονσόλας Xbox 360 (250 GB ή 4 GB ) με αισθητήρα Kinect.

Ο πρωτοποριακός αισθητήρας Kinect που διατίθεται με το Xbox 360, αποτελεί την νέα τάση για τους λάτρεις του gaming καθώς καταργεί την χρήση των καθιερωμένων περιφερειακών αξεσουάρ, μετατρέποντας τον ίδιο των χρήστη σε χειριστήριο. Ο τρόπος είναι απλός καθώς ο αισθητήρας Kinect εντοπίζει όλες τις κινήσεις του σώματος και απομονώνει τις φωνές κάνοντας το gaming πραγματική απόλαυση.

Η κονσόλα Xbox 360 που περιέχει τον αισθητήρα kinect κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του Public μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 100 ευρώ, ανταλλάσσοντας την παλιά τους κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80 ευρώ για την κονσόλα Arcade Xbox 360.

Η κονσόλα που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, πλήρη λειτουργία και να συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά (καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο τηλεόρασης και ένα χειριστήριο), ενώ δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για άλλο προϊόν.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κονσόλα Xbox 360 Kinect, στον ιστοχώρο www.public.gr. θα βρουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν!

Γιατί στα Public η παλιά σας κονσόλα αποκτά αξία!

Σκέφτεσαι gaming ? Σκέψου μόνο Public!!
Πηγή: Dailyfix.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *