Επικαιρότητα

Τραυματίες από συμπλοκές με αστυνομικούς και ληστεία σε ΠΡΟ-ΠΟ

Δυο αστυνομικοί και ένας Αλβανός τραυματίστηκαν σε μάχη αστυνομικών και αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Τραγάνας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο για να ελέγξουν ύποπτο αυτοκίνητο, αλλά οι δυο Αλβανοί που επέβαιναν δεν σταμάτησαν, έπεσαν επάνω στο περιπολικό που τους έκλεινε τον δρόμο, βγήκαν έξω και άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά. Περισσότερα από 140 κιλά χασίς μετέφεραν οι δράστες που συνελήφθησαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας υπαστυνόμος, ενώ ένας αστυφύλακας τραυματίστηκε από εξωστρακισμό σφαίρας στο πόδι.

Σοβαρά τραυματίστηκε από σφαίρες των αστυνομικών στο στομάχι ο Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνελήφθη και ο δεύτερος από τους δράστες.

Για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Αιματηρή επίθεση σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται φρουρούμενος ο ένας από τους τρεις δράστες που χτες βράδυ τραυμάτισαν με όπλο δύο πελάτες σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην Άνω Γλυφάδα.

Οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα κι αφού διαπληκτίστηκαν με τους πελάτες στη συνέχεια τους πυροβόλησαν στα πόδια. Ωστόσο μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα έναν από τους κακοποιούς.

Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο και μετά από καταδίωξη ο ένας συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας ενώ ύστερα από αναζήτηση εντοπίστηκε τραυματισμένος σε ιδιωτική κλινική ο 28χρονος συνεργός του, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές για εκβιασμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *