ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με δυνατότερο επεξεργαστή έρχεται τo XBOX One

xbox-one-22-november

Μέσω του προσωπικού του blog ο Larry Hryb της Microsoft ανακοινώνει την ημερομηνία διάθεσης του νέου XBOX One της πανίσχυρης  κονσόλας video games της εταιρίας από το Redmond και ο αιώνιος εχθρός του Playstation της Sony!

H παιχνιδομηχανή της Microsoft θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 Νοεμβρίου 2013. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως το ΧΒΟΧ One κάνει την εμφάνισή του μία εβδομάδα  μετά την κυκλοφορία του νέου Playstation 4 και μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη. Το XBOX One θα σκάσει σαν πυροτέχνημα στα ράφια των καταστημάτων της Αυστραλίας, Αυστρίας, Βραζιλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιρλανδίας, Ιταλίας, Μεξικό Νέα Ζηλανδία, Ισπανίας αλλά και του Ηνωμένου Βασιλείου στην πρώτη του κυκλοφορία με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης να παίρνουν σειρά από τις 29 Νοεμβρίου (στην Ελλάδα το περιμένουμε γύρω στις αρχές του 2014).

Το XBOX One θα έρθει τελικά με δυνατότερο επεξεργαστή μιας και τα σχέδια της Microsoft άλλαξαν. Έτσι, ο AMD επεξεργαστής που θα περιέχει το XBOX One θα είναι χρονισμένος στο 1.75GHz και όχι το 1.6GHz που γνωρίζαμε μέχρι τώρα όπως επίσης δυνατότερη θα έρθει και η GPU σε σύγκριση με τις πρώτες πληροφορίες που είχαμε.

Πάνοπλο έρχεται λοιπόν το νέο XBOX One αλλά αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα με 23 τίτλους παιχνιδιών να κάνουν την εμφάνισή τους την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του.

[dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *