TV-MMEΕπικαιρότηταΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Αγωγές και μηνύσεις του Θ.Ρουσόπουλου σε Alpha, Αυτιά, Βλάχο, Ντάσκα

Μήνυση και αγωγή, θα καταθέσει ο κ. Θ. Ρουσόπουλος εναντίον των δημοσιογράφων, κ. Γ. Αυτιά, κ. Γ. Βλάχου και κ. Γ. Ντάσκα, καθώς επίσης, εναντίον του ιδίου του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ, εκτός των δημοσιογράφων του, με την κατηγορία της εκτόξευσης ψευδών και αθλιοτήτων εις βάρος του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει πλέον ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος, μετά την παραίτησή του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, στρεφόμενος κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ, εκτός των δημοσιογράφων του.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως ελεύθερος πια από τις δεσμεύσεις που απέρρεαν, από τη θέση που κατείχε, αυτής του κυβερνητικού εκπροσώπου, θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο τον εαυτό του.

Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, με κατάθεση μήνυσης και αγωγής, προσωπικά, κατά των δημοσιογράφων, κ. Γιώργου Αυτιά, κ. Γιώργου Βλάχου και κ. Γιάννη Ντάσκα, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΦΑ, για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που συνέχισαν να εκτοξεύουν και σήμερα, κατά του προσώπου μου”.

“Η ανοχή μου απέναντι στις συκοφαντίες, τελείωσε”, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Θ. Ρουσόπουλος.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *