Επικαιρότητα

Αποτρόπαιο έγκλημα σε μοναστήρι της Σαλαμίνας

astinomia_s6Θύμα άγνωστων κακοποιών που δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν προκειμένου να αρπάξουν ανενόχλητοι ιερά κειμήλια αξίας, έπεσε μέσα στο μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στη Σαλαμίνα, όπου ζούσε μαζί με μία ακόμη ηλικιωμένη, μία 79χρονη καλόγρια που βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη σε καρέκλα. Το τραγικό περιστατικό έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του νησιού που επισκέπτονταν συχνά τη Μονή και γνώριζαν τις δύο μοναχές.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις οκτώ σήμερα το πρωί, όταν η άλλη μοναχή αναζητώντας την 79χρονη πήγε στο κελί της όπου την βρήκε νεκρή ενώ οι χώροι της Μονής ήταν αναστατωμένοι.

Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν δεμένη και φιμωμένη στην καρέκλα της, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οι δράστες που είχαν ως κίνητρό τους τη ληστεία, στην προσπάθειά τους να την πιέσουν να τους αποκαλύψει που βρίσκονται τα κειμήλια αξίας την έπνιξαν.

Στο Μοναστήρι της Παναγίας που βρίσκεται σχεδόν μέσα στην πόλη της Σαλαμίνας, έχουν μεταβεί από το πρωί αξιωματικοί της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες προκειμένου να βρουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δολοφόνων.

Αν και μέχρι στιγμής η άλλη γερόντισσα που δεν άκουσε τίποτα κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν έχει δώσει κάποια σημαντική πληροφορία, οι έρευνες κατευθύνονται προς πάσα κατεύθυνση και ιδιαίτερα στα άτομα που είχαν πρόσβαση στο μοναστήρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *