ΚΑΝΑΠΕΣ-TVΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Βίντεο-βόλτα σε Βαρβάκειο, Μοναστηράκι, Πλάκα

Μια όμορφη βίντεο-βόλτα 2 καναδών που μόλις έφθασαν στην Αθήνα. Στο βίντεο βλέπουμε την Βαρβάκειο αγορά, λίγο από Μοναστηράκι, λίγο από Πλάκα με τα μάτια των τουριστών.

4K Wanderings

Επιτέλους φτάσαμε στην Αθήνα, Ελλάδα! Τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε την πρώτη μας βόλτα ξεκινώντας από την πολυσύχναστη Κεντρική Αγορά του Βαρβάκειου μέχρι την εμβληματική πλατεία Μοναστηρακίου στη βάση της Ακρόπολης.

Εξερευνήστε τα καταστήματα, τις καφετέριες και τα εστιατόρια στην περιοχή Αγορά. Μην κάνετε λάθος, όλοι στην Αθήνα ψωνίζουν στην Κεντρική Αγορά του Βαρβάκειου, από διάσημους σεφ μέχρι ιδιοκτήτες παντοπωλείων της γειτονιάς. Πήρε το όνομά του από έναν από τους εθνικούς ήρωες της Ελλάδας, απολαύστε τους ήχους και τα αξιοθέατα του περπατήματος και δείτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν συνεχίσουμε στον κεντρικό δρόμο προς την πλατεία Μοναστηρακίου (Μοναστηράκι).

Η πολυσύχναστη πλατεία Μοναστηρακίου είναι γνωστή για τα εμβληματικά ορόσημα, όπως τα ερείπια της Βιβλιοθήκης του Αδριανού, της Αρχαίας Αγοράς και της ανακατασκευασμένης Στοάς του Αττάλου, με ένα μουσείο που εκθέτει αθηναϊκά αντικείμενα. Το Monastiraki Flea Market είναι ένα συνονθύλευμα καταστημάτων που πωλούν χειροποίητα σαπούνια, χειροποίητα σανδάλια και αναμνηστικά μπλουζάκια. Οι γύρω δρόμοι είναι γεμάτοι με παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, πολλά με θέα στην Ακρόπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *