Επικαιρότητα

Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός

590_7d6384f207384c4378c3c660edf4d3c6

Δραματικό φινάλε για μία απίστευτη ιστορία που παρακολουθεί για πάνω από ένα μήνα με κομμένη ανάσα το πανελλήνιο.Tο πτώμα του νεαρού το εντόπισε ένα ζευγάρι που σταμάτησε στο σημείο νωρίς το πρωί της Κυριακής λόγω βλάβης στο αυτοκίνητό τους. Βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε χωράφι στην περιοχή Κάτσικα, 60 μέτρα από χωματόδρομο και σε απόσταση 500 μέτρων από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Δίπλα από το πτώμα βρισκόταν ένα μαχαίρι, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστεί. Ωστόσο στελέχη της αστυνομίας δεν ήταν ακόμη σε θέση να πουν με βεβαιότητα αν έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι.

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='Βαγγέλης Γιακουμάκης' ]

Σε επικοινωνία με τον θείο του Γιώργο Βιδιαδάκη, ο οποίος έχει σπεύσει εκεί στο σημείο η είδηση επιβεβαιώθηκε δυστυχώς. «Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός», ήταν τα λόγια του  Βιδιαδάκη, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Κρητικός άντρας, όπως λέει, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη πριν λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν από χθες στα Ιωάννινα προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενώ περίμενε κάτι από τις έρευνες.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δυστυχώς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα ενημερωνόταν για μία τόσο φρικτή εξέλιξη. Το πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε κοντά σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, όχι πολλά μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανό σενάριο να έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του ωστόσο αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σε λίγο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στο νεαρό φοιτητή βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή  πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *