Αθλητικά

Εντυπωσίασε ο Παναθηναϊκός, 4-0 τον Πανθρακικό στο Κύπελλο Ελλάδας

roukavina_pantrakikos_panathinaikos_2009Με χαρακτηριστική άνεση πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός που συνέτριψε με 4-0 τον Πανθρακικό μέσα σε ένα γήπεδο που θύμιζε …λιμνοθάλασσα από τη συνεχή βροχόπτωση.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 18΄της αναμέτρησης με όμορφο σε εκτέλεση τέρμα από τον ξεχασμένο συνήθως στον πάγκο Ρουκάβινα.
Ύστερα από πολύ κάθετη μπαλιά του Κλέϊτον ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε μόνος απέναντι και «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα την ώρα που πραγματοποιούσε έξοδο, γράφοντας το 0-1.

Οι παίκτες του Τεν Κάτε κρατούσαν εύκολατο προβάδισμα, σ΄ένα δυνατό ματς και με καλό ρυθμό, παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στο 29΄ και σουτ του Ολίσε στο 54΄, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 57΄, όταν ο Γκάμπριελ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με ντρίπλα πάνω στο Γήττα και δυνατό σουτ που έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ρόκα. Στο 73΄ ο Κλέιτον σφράγισε τη σπουδαία του εμφάνιση, καθώς έγραψε το 3-0 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του νεαρού μεσοεπιθετικού, να εκμεταλλευθεί λάθος της άμυνας του Πανθρακικού και με πλασέ από κοντά να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Κανωτίδης – Σαριέγκι, Κλέιτον

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ρόκα, Βελάσκο (70΄ Αργυρίου), Κανωτίδης, Ρομπίνιο (74΄ Τροϊζι), Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ολίσε, Γήττας, Ενρίκες, Ματέις, Ριέρα (60΄ Ντιαλό)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Γκάμπριελ, Νίλσον, Μουν, Σαριέγκι, Μελίσσης, Σιμάο, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης (74΄ Ιβανσιτς), Ρουκάβινα (68΄ Χριστοδουλόπουλος)

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *