Αθλητικά

Ισόπαλοι 0-0 ΠΑΟΚ και Άρης, στο Κλεάνθης Βικελίδης” θα κριθεί η πρόκριση

paok_aris_2008Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα κριθεί η πρόκριση στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ΠΑΟΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στην Τούμπα ύστερα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.
Λίγες ήταν οι αξιόλογες στιγμές του παιχνιδιού, ωστόσο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα που θα τους έδινε την πρόκριση.
Ο κακός αγωνιστικός χώρος και το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών των δύο ομάδων δεν βοήθησαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 12ο λεπτό, ο Κάκκος είχε βγάλει από την τσέπη του την κίτρινη κάρτα 5 φορές! Στο 2΄ ένα σουτ του Μουσλίμοβιτς απέκρουσε εύκολα ο Σηφάκης, ενώ στο 8΄ υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, μετά την άρνηση του Σιστόν να εκτελέσει κόρνερ λόγω των αντικειμένων που έπεφταν από την εξέδρα προς το μέρος του. Η επόμενη καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 27΄, όταν σε σύγχυση στην περιοχή του Αρη ήταν και πάλι ο Μουσλίμοβιτς που προσπάθησε να σουτάρει αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Άρη.

Δεν άλλαξε εικόνα το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο, που είχε να επιδείξει μια καλή ατομική ενέργεια κι ένα σουτ του Καράμπελα στο 64΄ που μπλόκαρε ο Χαλκιάς, ενώ στο 67΄ ο Μάρκος Αντόνιο έπιασε καλή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Σηφάκη να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να ξαναπιάνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεσή του και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Άρη.

Διαιτητής: Τ. Κάκκος (Κέρκυρα)

Κίτρινες: Μπακαγιόκο, Σνάουτσνερ – Γιάχιτς, Λέμπο, Βιτόλο, Σιστόν, Νέτο

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Μαλεζάς, Δάρλας, Σνάουτσνερ (37΄ Αραμπατζής), Βερόν, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Κονσεϊσάο (78΄ Κονσεϊσάο), Μπακαγιόκο (68΄ Κωνσταντινίδης).

ΑΡΗΣ (Κίκε Ερνάντεθ): Σηφάκης, Λέμπο, Γιάχιτς, Νέτο, Καράμπελας, Βιτόλο, Γκαρσία (89΄ Λαμπριάκος), Χαβίτο, Ρεγκέιρο (90΄+ Ρομπέρζ), Σιστόν (87΄ Μπατιόν), Κόκε.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *