Αθλητικά

Ισόπαλη 0-0 η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε αήττητος και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, μέχρι το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και διατηρούνται στις πρώτες θέσεις.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά επιφυλακτικές και με διάθεση να… περιμένουν η μία την άλλη, με συνέπεια την έλλειψη φάσεων στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δύο σουτ του Τζούνιορ έξω από την περιοχή, εκ των οποίων το πρώτο (μόλις στο 3΄) πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ το δεύτερο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χαλκιάς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε κοντά στο γκολ στο 41ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως καθυστέρησε να πλασάρει και ο Δασκαλάκης του έκλεισε έγκαιρα το οπτικό πεδίο και απέκρουσε.

Πιο δυνατά μπήκαν οι αντίπαλοι στο β΄ μέρος, όμως στο 49΄ ο Μουσλίμοβιτς έκανε κακό κοντρόλ ενώ έβγαινε απέναντι στον Δασκαλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ογκουνσότο από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Στο 67΄ ο Μουσλίμοβιτς έκανε ωραία ενέργεια και βρήκε το χώρο να κάνει το σουτ, στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ανάλογη ενέργεια έκανε δύο λεπτά αργότερα και ο Ογκουνσότο, όμως η τελική του προσπάθεια σταμάτησε στον καλά τοποθετημένο Χαλκιά. Στα τελευταία λεπτά ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που φάνηκε να κυνηγά περισσότερο τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ο Δασκαλάκης εξουδετέρωσε το «πονηρό» φάουλ του Γκαρσία από τα πλάγια στο 80΄. Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης (που επίσης παραμένει αήττητος) θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν στο 84΄ ο Χαλκιάς δεν εκτινασσόταν με υπερένταση για να διώξει σε κόρνερ το επικίνδυνο σουτ του Φρακουλάκη.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Μαουρίτσιο, Ογκουνσότο, Ρομάνο, Χίμπλινγκερ – Ιβιτς, Δάρλας, Σνάουτσνερ

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Τζούνιορ (77΄ Φραγκουλάκης), Πλάσνεγκερ, Μαουρίτσιο, Χίμπλινγκερ, Ογκουνσότο, Γραμμόζης, Κουτσιανικούλης (77΄ Βακουφτσής), Ρομάνο (83΄ Ροτζέριο), Κορδονούρης, Γελαδάρης

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (89΄ Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς, Λάκης (62΄ Μπακαγιόκο), Δάρλας, Κωνσταντινίδης (71΄ Κωνσταντινίδης)

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *