Επικαιρότητα

Ληστεία τράπεζας “αλά Παλαιοκώστας” στα Τρίκαλα

astinomia_s55Το ενδεχόμενο πίσω από τη ληστεία που σημειώθηκε σε τραπεζικό υποκατάστημα, στον πλέον πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου των Τρικάλων, με λεία αρκετές χιλιάδες ευρώ να αποτελεί την εμφάνιση του καταζητούμενου δραπέτη των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Παλαιοκώστα, εξετάζουν οι αστυνομικοί, λόγω του τρόπου δράσης και διαφυγής και της σύστασής της τριμελούς ομάδας.

Η ληστεία σημειώθηκε, όταν δύο άνδρες και μία γυναίκα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κάλτσες και κράνος μοτοσικλέτας και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μία κοντόκαννη καραμπίνα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank όπου στο παρελθόν είχε την έδρα της η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και δίπλα στα γραφεία καθημερινής εφημερίδας.

Οι τρεις δράστες με την απειλή των όπλων τους ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και αφού απέσπασαν από τα ταμεία σημαντικό χρηματικό ποσό επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία μετέβησαν αρχικά στο πάρκο «Ματσόπουλου» όπου την εγκατέλειψαν για να επιβιβαστούν στη συνέχεια σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χρώματος μπλε, με το οποίο ολοκλήρωσαν τη διαφυγή τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη των δραστών, ενώ λόγω της ταχύτητας που έδρασαν οι ληστές και του γεγονότος ότι μετά την τελευταία απόδραση του από τον κορυδαλλό ο Β. Παλαιοκώστας ακολουθείται από τον Α. Ριζάι και μία γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτερο με το οποίο απέδρασαν, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη συγκεκριμένη συμμορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *