Επικαιρότητα

Μάιος σημαίνει Ράλι Ακρόπολις,δείτε τις συμμετοχές, τα τελευταία videos

Ο Μάιος έχει μπει για τα καλά και τα τελευταία χρόνια Μάιος σημαίνει Ράλι Ακρόπολις. Για το 2013 το Ράλι Ακρόπολις έχει ξανά έδρα στο Λουτράκι και διεξάγεται 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='"Ράλι Ακρόπολις"' resultsPerPage="12" hqThumbs="true"]

Με λίγες μέρες να απομένουν για την εκκίνηση του Ράλι Ακρόπολις 2013 οι συμμετοχές ανακοινώθηκαν και φτάνουν τις 50. 13 πληρώματα ανήκουν στην κατηγορία WRC με όλους τους γνωστούς πρωταγωνιστές. Ο Ogier με το Polo φαντάζει το φαβορί αλλά φυσικά υπάρχουν ο Latvala, ο Hirvonen και ο Ostberg που μπορούν να παλέψουν για τη νίκη στο δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς.

acropolissiimetoxs_Top

Φυσικά δε θα πρέπει να ξεχνάμε τους Sordo, Novikov, Al Attiyah, Mikkelsen, Al Qassimi, Neuville, Kosciuszko, Prokop και Pozzo που θα οδηγούν αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC. Στο ράλι Ακρόπολις θα έχουμε ακόμα την κατηγορία WRC2 με ουκ ολίγα αυτοκίνητα προδιαγραφών WRC και Production.
Από ελληνικής πλευράς έχουμε επτά συμμετοχές όπου αναμφίβολα έχουμε δύο συνδυασμούς από τους οποίους θα πρέπει να περιμένουμε το κάτι παραπάνω σε επίπεδο γενικής όσον αφορά την κατηγορία Production. Ο λόγος για τους Λάμπρο Αθανασσούλα – Νίκο Ζακχαίο οι οποίοι επανεμφανίζονται μετά από απουσία ενός έτους με ένα Mitsubishi Lancer Evo X και βεβαίως τους Θέμη Χαλκιά – Λεωνίδα Μαχαίρα οι οποίοι θα συμμετάσχουν με ένα Mitsubishi Evo IX και βεβαίως την υποστήριξη και τα αυτοκόλλητα του High Octane.

Αναλυτικά τις συμμετοχές του Ράλι Ακρόπολις 2013 μπορείτε να δείτε στο επίσημο site του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *