Επικαιρότητα

Πούλησαν τα παιδιά τους

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση των δύο μικρών αδελφών Αϊχάν και Αμέτ Τσερίμπαση, 8 και 7 ετών αντίστοιχα, που έχουν εξαφανιστεί εδώ και μέρες από την Ορεστιάδα και αναζητούνται σε όλη την χώρα μέσω του προγράμματος “Amber Alert”.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι βιολογικοί γονείς των παιδιών, με την κατηγορία ότι τα πούλησαν για παράνομη υιοθεσία και στη συνέχεια έκαναν καταγγελία στην αστυνομία ότι εξαφανίστηκαν.
Μαζί τους συνελήφθη και ένας άντρας που φέρεται ότι παρέλαβε τα παιδιά από τους γονείς τους και τα μετέφερε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μαζί με μια γυναίκα η οποία αναζητείται. Τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ενώ οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται στην Ασφάλεια Ορεστιάδας.

Η κατηγορία, σύμφωνα με την αστυνομία, βασίζεται στην ομολογία της βιολογικής μητέρας των παιδιών, η οποία ανακρινόμενη παραδέχτηκε πως τα αγόρια δόθηκαν στο συγγενή τους που συνελήφθη, καθώς και στη γυναίκα του, προκειμένου να μεριμνήσουν, ώστε να βρεθεί οικογένεια πρόθυμη να υιοθετήσει τα δύο ανήλικα.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, σε βάρος των γονέων των παιδιών αλλά και του άντρα που συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθούν το απόγευμα στον εισαγγελέα της Ορεστιάδας.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *