ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σκορδόψωμα στο λεπτό, με μπαγκέτα

Σκορδόψωμα στο λεπτό,με μπαγκέτα

Σκορδόψωμα με μοτσαρέλα, σε 1 λεπτό, με μπαγκέτα.

Υλικά
100 γρ βούτυρο μαλακό,σε θερμοκρασία δωματίου
ή μαργαρίνη
3-4 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
1 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη

μοτσαρέλα τριμμένη για το γαρνίρισμα

1 μπαγκέτα

Κόβουμε την μπαγκέτα σε 4 φέτες,η σε φετάκια
Ανακατεύουμε τα υλικά για το σκορδοβούτυρο,γαρνίρουμε με μοτσαρέλα και με ρίγανη
Αλείφουμε τις μπαγκέτες και ψήνουμε στους 175 C, για 10 λεπτά να γίνουν τραγανές και να λιώσει η μοτσαρέλα
Κόβουμε την κάθε μπαγκέτα στην μέση και σερβίρουμε

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *