Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παρά την απαγόρευση

Εν μέρει αποδεκτή έγινε η αγωγή της ΔΕΗ κατά της ΓΕΝΟΠ από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, απαγορεύοντας κάθε μελλοντική κινητοποίηση με τα ίδια αιτήματα, εφόσον δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα από το νόμο, όπως είναι η ενημέρωση της επιχείρησης τέσσερις ημέρες πριν την απεργία και ο ορισμός προσωπικού ασφαλείας.

Στην απόφαση δεν περιλαμβάνονται τα πρωτοβάθμια σωματεία, τα οποία προκήρυξαν νέα 48ωρη απεργία από σήμερα, αντιδρώντας στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

Με ανακοίνωσή της, η ΓΕΝΟΠ ζητά την απομάκρυνση από την ηγεσία της ΔΕΗ του προέδρου της Τάκη Αθανασόπουλου και του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντινου Μίχαλου, ο οποίος έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της ΓΕΝΟΠ.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση με χρονική διάρκεια έως μία ώρα έχει ανακοινώσει για σήμερα η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Δείτε τους πίνακες προγραμματισμένων περικοπών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

Πηγή:http://www.ert.gr

Μια σκέψη για το “Συνεχίζεται η απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παρά την απαγόρευση

  • H ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ILEKTROLA
    ΤΑΣΣONTAI ΣΤΟ ΠΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ,
    ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΘΗΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ Α.Π.Ε. ΚΑΙ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ 55 ΛΕΠTΑ/ΚWh ?????
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ??????
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΕΙΣ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *