Διάφορα

3ο Athens Flying Week – Το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ελλάδα

ATHENS FLYING

Το Athens Flying Week, η Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας, βαδίζοντας πια στον τρίτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας, έχει πια θεσμοθετηθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης.
Η πραγματοποίηση του Athens Flying Week 2014 έχει ήδη προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου από τις 22 έως τις 28/09/2014, με αποκορύφωμα το τριήμερο airshow στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου στις 26-27 και 28/09.
Αρχικά, κατά την διάρκεια όλης της αεροπορικής εβδομάδας της Αθήνας, Δευτέρα 22/09/2014 έως και τις 27/09/2014 κεντρικά στην πλατεία Συντάγματος θα λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο αεροπορικού χαρακτήρα.Στο πλαίσιο της αεροπορικής εβδομάδας οργανώνεται συνέδριο με θέματα που θα αφορούν το ευρύ κοινό αλλά και τους ενασχολούμενους με την αεροπορία γενικότερα.
Παράλληλα, την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται φαντασμαγορικό pre-show στα πρότυπα του αντίστοιχου του 2013, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην παραλία Παλαιού Φαλήρου.
Μέσα στους χώρους του αεροδρομίου Τατοΐου στήνεται για τρεις ημέρες ένα ολόκληρο πάρκο και συμπεριλαμβάνει, εκτός από το airshow, εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, εστιατόρια, χώρο αναψυχής με dj & πολλά happenings.
Το Athens Flying Week θα αποτελέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων.Το φετινό Athens Flying Week θα περιλαμβάνει:
– Το εναρκτήριο Pre-Show στο Φάληρο (25/09/2014)
– Το κυρίως 3ήμερο Air-Show στο αεροδρόμιο Τατοΐου (26-28/09/2014)
Αεροπορική στατική έκθεση
Διαφορετικές ζώνες με ανάλογη διακύμανση κόστους εισόδου, ώστε να επιλέξετε εσείς τον τρόπο που θα παρακολουθήσετε το show
– Καταστήματα με αναμνηστικά δώρα
– Υπαίθρια bar για φαγητό και καφέ
– Περίπτερα για τους sponsors, όπου μπορείτε να επισκέπτεστε για να γνωρίσετε τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους
– Παιδότοπο σε απόλυτα ασφαλή χώρο
– Ελεύθερο parking

Athens Flying Week
22 – 28 Σεπτεμβρίου 2014
Αεροπορική Βάση Τατοϊου
Εισιτήρια από 8€,  ανάλογα με τη ζώνη που θα επιλέξετε
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Ιανός, Reload Stores, καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *