Επικαιρότητα

Όλα τα κόμματα ικανοποιημένα από τα debates

karamanlis_papandreou_13Τα συν και τα πλην της τηλεοπτικής αναμέτρησης Καραμανλή – Παπανδρέου, αποτιμούν στα επιτελεία των δυο μεγάλων κομμάτων. Για συνέχεια της αοριστολογίας και έωλες υποσχέσεις που οδηγούν σε επικίνδυνες ακροβασίες κατηγόρησε ο Κώστας Καραμανλής τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον ελληνικό λαό να εξέλθει στις 4 Οκτωβρίου από το «τέλμα» στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής.

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται στη Ρηγίλλης για την εμφάνιση του Πρωθυπουργού, ο οποίος, όπως λένε, κατάφερε να αποδομήσει τα επιχειρήματα Παπανδρέου δείχνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να μιλά με ασάφεια και ανευθυνότητα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε νωπή λαϊκή εντολή, για μια πολιτική που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν μεταξύ του υπεύθυνου, δύσκολου δρόμου και του ευχάριστου -γεμάτου υποσχέσεις -δρόμου, που οδηγεί στη διόγκωση των προβλημάτων.

Ευχαριστημένοι όμως εμφανίζονται και στο ΠΑΣΟΚ για την εμφάνιση του Γ. Παπανδρέου. Κύκλοι τηςΙπποκράτους αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Κινήματος πραγματοποίησε μια εμφάνιση που «γέννησε και πάλι την ελπίδα» στον πολίτη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε στους ψηφοφόρους το δίλημμα ανάμεσα στη συνέχιση μίας πολιτικής παρακμής και αδιαφάνειας και μίας νέας κυβέρνησης με βούληση και δύναμη να προχωρήσει στις απαιτούμενες αλλαγές.

Το απόγευμα, ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη. Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη όπου θα προεδρεύσει της συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και αναμένεται να έχει επαφές με ξένους ηγέτες, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα επισκέπτεται η Γ.Γ του ΚΚΕ, και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Περιστέρι. Την Τρίτη η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στην Κομοτηνή κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην παραγράψουν τις ευθύνες των δύο μεγάλων κομμάτων, και τα κατηγόρησε για χειραγώγηση και συνειδητό αποπροσανατολισμό της λαϊκής αγανάκτησης.

Στη Χαλκίδα μιλά απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Σε επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό έκανε λόγο για χρεοκοπία του ΕΣΥ, εξαιτίας των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, στηλίτευσε την απόπειρα απαξίωσης των δημόσιων νοσοκομείων και τάχθηκε υπέρ της αναβάθμισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Την Άρτα επισκέπτεται, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την επίσκεψη του χθες στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ, στον Πειραιά, υποστήριξε ότι στους πρώτους μήνες του 2009 υπήρξε αλματώδης αύξηση της ανεργίας, και πρότεινε 5ετή απασχόληση ατόμων που ζουν σε ακριτικές περιοχές, με εξασφάλιση στέγης από την πολιτεία.

Μέτρα υπέρ φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων μετακίνησης, ζήτησε από τον δήμαρχο Αθηναίων ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *