TV & Αφιερώματα

Αφιέρωμα – τελευταία videos:Just the 2 of Us με τον Γιώργο Καπουτζίδη

[tubepress_gagarin205 mode='tag', tagValue='kapoutzidis']

«Just the 2 of Us», το επιτυχημένο show του BBC στο MEGA!

Αφιέρωμα με όλα τα τελευταία βίντεος από το show του mega channel, Just The 2 Of Us.

Ο απολαυστικός Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα λαμπερό διαγωνισμό τραγουδιού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μαζί του, η Δούκισσα Νομικού.
Το show που έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία , την Αυστραλία, το Βέλγιο , την Κίνα , την Πολωνία και την Ολλανδία κάνει στάση και στην Ελλάδα.
Προσωπικότητες από διάφορους χώρους δράσης τολμούν να τραγουδήσουν ντουέτο με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου, ζωντανά πάνω στη σκηνή και να κερδίσουν τις εντυπώσεις του κοινού αλλά και της κριτικής επιτροπής. Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια θα παρουσιάζουν το ντουέτο τους κάθε εβδομάδα και η κριτική επιτροπή θα αξιολογεί την απόδοσή τους. Το αποτέλεσμα θα διαμορφώνεται ύστερα και από την τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από επαγγελματίες που αγαπούν, ασχολούνται και ζουν με τη μουσική. Ο Στέφανος Κορκολήςο Κώστας Τουρνάςη Λυδία Παπαιωάννου και η Αθηναϊδα Νέγκα κάθε εβδομάδα θα αξιολογούν τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων ζευγαριών.

Στο ρόλο του «προπονητή» θα βρίσκονται οι τραγουδιστές :

Αμαρυλλίς, Ελπίδα, Φλώρα Θεοδώρου, Κώστας Καραφώτης, Ησαΐας Ματιάμπα, Νίκος Μίχας, Λευτέρης Πανταζής, Ελένη Φουρέιρα, Χρήστος Χολίδης, Ραλία Χρηστίδου, Τζώρτζια, Ραλία Χρηστίδου, Bo Fugitive

Οι διαγωνιζόμενοι που θα κρίνονται κάθε Κυριακή:

Εύη Αδάμ, Αντώνης Βλοντάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μαρία Κορινθίου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Παναγιώτης Πετράκης, Μιχάλης Μουρούτσος, Μαρία Μπεκατώρου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φιλίνη.

Κάθε εβδομάδα τα ζευγάρια θα διαγωνίζονται σε όλα τα είδη μουσικής. Θα ακούσουμε pop, rock, r’n’b , λαϊκό, μιούζικαλ σε μοναδικές εκτελέσεις. Μια ζωντανή ορχήστρα θα συνοδεύει τα ντουέτα σε κάθε εκτέλεση των τραγουδιών μετατρέποντας κάθε Κυριακή μας σε ένα φαντασμαγορικό show γεμάτο μουσική.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Αρχισυνταξία: Αγγελική Γιαννακοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: KAΠΑ STUDIOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *