ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ASUS O!Play Mini Media Player, παίζει τα πάντα και…συμφέρει!

Η Asus φαίνεται πως “απέτυχε” με τον O!Play HD2 media player που έριξε στην αγορά πρίν λίγο καιρό.

Θέλεις πως έφταιξε το μέγεθός του; Ίσως.

Το USB 3.0 πλεονέκτημά του δεν τον έκανε και τόσο συναρπαστικό και αυτό φάνηκε απο τους καταναλωτές που δεν του έδωσαν και τόσο μεγάλη σημασία με αποτέλεσμα να μην κάνει τρελές πωλήσεις.

Η Asus όμως τώρα επανέρχεται με το O!Play mini media player το οποίο έρχεται με πολύ πιό κομψή εμφάνιση που θα ταίριαζε σε κάθε σαλόνι σπιτιού, χωρίς το USB 3.0 αλλα με μία USB 2.0 υποδοχή αλλα με τόσα άλλα καλούδια που θα έβαζε σε πειρασμό οποιονδήποτε.

Με SD/MMC/MS/XD Card Reader μπροστά, HDMI 1.3 connector πίσω, ο οποίος θα βοηθήσει να βγεί άνετα η 1080p High Definition ανάλυση προς τα έξω, ήχο που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 7.1 standard αλλα και πολλά άλλα όπως Dolby Digital AC3, DTS 2.0+, ακόμα και TrueHD αλλα και DTS-HD, θα ευχαριστήσει τα αυτιά ακόμα κι εκείνου του ανθρώπου που έχει κόλλημα με τον ήχο.

Απο άποψη υποστήριξης βίντεο αρχείων, το O!Play παίζει τα πάντα και λέω τα πάντα γιατι πέρα απο τους συνηθισμένους τύπους αρχείων (όπως AVI, WMV κτλ.) μπορεί να παίξει άνετα με αρχεία τύπου MKV (Matroska),MTS,OGG αλλα και FLAC.

Μέσα σε όλα όμως ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για το πότε αυτό το μικρό έργο τέχνης θα είναι διαθέσιμο για να το βάλουμε στο σαλόνι μας, αλλα σύμφωνα με τις φήμες, το O!Play θα βρίσκεται λίγο κάτω απο τα $100!
Aρκετά προσιτό μην μου πείτε ε;

Αλήθεια, εσείς πώς παίζετε τις ταινίες σας στο σαλόνι;

[ Dailyfix.gr @ apn ]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *