ΕκδηλώσειςΦωτογραφία

Camping Armenistis : Campus of Art 8/7/07-14/7/07

Το tn_hpim2500διοργανώνει γι αυτό το καλοκαίρι μια εβδομάδα νεανικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Κυριακή 8 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 14 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει Φωτογραφία – Γραφιστική – Μόδα – Comics – Κινηματογράφο – Video Art – Γλυπτική – Κόσμημα – Graffiti -κεραμική κ.α.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι δημιουργοί 

Δηλώσεις συμμετοχής για τη έκθεση στο< info@armenistis.com.gr p>

  • Την Τρίτη 10 Ιουλίου και Τετάρτη 11 Ιουλίου θα γίνει προβολή των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους του Φεστιβάλ CRASH FEST που διοργανώνει το Α.Π.Θ.
  • Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2007…

Φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί το Sea-nema. ΄Ένα φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους , με χρηματικά έπαθλα, που διοργανώνει ο Αρμενιστής .

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 2007 CAMPING ARMENISTIS 
Επιτέλους, καλοκαίρι!
Άλλοι φυλάνε τα… τείχη της πόλης και άλλοι ταξιδεύουν.
Εµείς; Εµείς… αρµενίζουµε, φυσικά! Από το 1982…

Γαλαζοπράσινα νερά, ξανθή άµµος, σκιερή βλάστηση… Κάπου τα έχετε ξανακούσει όλα αυτά, έτσι δεν είναι; Και ο Ροβινσώνας Κρούσος το ίδιο! Ύστερα, βέβαια, έψαχνε απεγνωσµένα έναν… Παρασκευά για παρέα αλλά αυτό φυσικά είναι µια άλλη ιστορία…

Εικοσιπέντε χρόνια από τη δηµιουργία του, το Camping Αρµενιστής στη Σιθωνία Χαλκιδικής δεν έχει ανάγκες από ιδιαίτερες συστάσεις. Αυτό το πανέµορφο κοµµάτι γης, µόλις 135 χιλιόµετρα από τη Θεσσαλονίκη, παραµένει πάντα φιλόξενο για µικρά και µεγάλα αντίσκηνα, τροχόσπιτα και… τροχοβίλες µε κλιµατισµό και αυλή. Η σύγχρονη υποδοµή του Camping ικανοποιεί πλήρως όλες τις πρακτικές ανάγκες των επισκεπτών του, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τις καλοκαιρινές τους… φαντασιώσεις ενώ ένα πλήθος από µουσικές, αθλητικές και εικαστικές
εκδηλώσεις προσελκύει σταθερά κάθε χρόνο µικρούς και µεγάλους, φρόνιµους και… άτακτους.

Φέτος ο Αρμενιστής φιλοξενεί τόσο πολλή ζωντανή μουσική που αποφάσισε να την εντάξει σ’ ένα φεστιβάλ μουσικής. Το seawave festival armenistis είναι πλέον γεγονός.

Από τον Μάιο έως και τον Σεπτέµβριο, κάτω από τον ήλιο ή κάτω από το φεγγάρι, οι φίλοι του Αρµενιστή αποδεικνύουν ότι ξέρουν πολύ καλά πώς να γίνονται όλοι µια µεγάλη παρέα. Ή…
πολλές µικρές, ανάλογα µε τη διάθεση και τη στιγµή. Βλέπετε, καλοκαίρι είναι αυτό και εδώ «χίλιοι καλοί… αρµενίζουν»!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ARMENISTIS 2007

Σάββατο 26.05. Lemon (dj)
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους Montepulciano? Continental Bossanova, Ola Chica, Chocolate Bliss, η μουσική τους έγραψε ιστορία και χρησιμοποιήθηκε μέχρι και σε τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες. Τα πάρτυ που οργάνωσαν από το 1993 μέχρι το 2004 στο Λονδίνο έμειναν ιστορικά. Tα flyers του γραφίστα,DJ,ψυχή των Montepulciano & μουσικού παραγωγού Nick Hollywood θεωρούνται ιστορικές club δημιουργίες. Μετά το 2004 O Nick Hollywood άρχισε να ηχογραφεί και σαν Lemon ενώ η διασκευή του Suzie Q που ανοίγει το νέο του album με τίτλο With a Twist είναι μέσα στα playlist ραδιοφωνικών σταθμών και πασίγνωστων DJ.
Funky beats & dance στοιχεία μπλέκονται περίτεχνα με pop,electronica, 60’ς ήχους και samples δημιουργώντας τον μοναδικό ήχο του LEMON, το λιγότερο, θα είναι κάτι το ξεχωριστό.

Kυριακή 27.05. Γιάννης Αγγελάκας και οι επισκέπτες (live)
Ο Γιάννης Αγγελάκας αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα ζωντανό μύθο της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λίγα συγκροτήματα μπορούν στ’ αλήθεια να καυχηθούν ότι συσπείρωσαν γύρω τους ένα τόσο ευρύ και φανατικό κοινό όσο οι ΤΡΥΠΕΣ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ως στιχουργικός εγκέφαλος της μπάντας, αναδείχθηκε ως η απόλυτη φωνή μιας γενιάς.
Τέσσερα χρόνια μετά τις ΤΡΥΠΕΣ ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει με ένα ταυτότυπο σχήμα που παντρεύει το ροκ παρελθόν του με στοιχεία της ελληνικής μουσικής παράδοσης, σε ένα μουσικό πανηγύρι με τον τίτλο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ”.

Σάββατο 16.06. One drop (live) ft Rastayouth
Όταν το 1991 μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε “με θράσος” να παίζει reggae στα στέκια της πόλης, κανείς δεν φανταζόταν τι μέλλει γενέσθαι.
Από τότε η παρέα έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα αφού εκτός των μουσικών ταξιδιών ανά την Ελλάδα οι One drop έχουν παίξει σε Βαρκελώνη, Σαραγόσα και Μπιλμπάο.

Τετάρτη και Πέμπτη 18. και 19.07.
Προβολή των βραβευμένων
ταινιών μικρού μήκους του φεστιβάλ Δράμας.

Σάββατο 21.07. Michael Rütten (dj)
Ο Michael Rütten είναι αναμφίβολα ένας μοναδικός χαρακτήρας με πολλές ιδιότητες όπως dj, μουσικός παραγωγός, μουσικός αρθρογράφος, διοργανωτής και compiler. Μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Compost με το ψευδώνυμο “soulpatrol” κυκλοφόρησε αμέτρητες δουλειές γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Η καριέρα του σαν dj εκτινάσσεται με μεγάλες εμφανίσεις σε clubs και festivals σε όλο τον κόσμο με τον ίδιο να επιμελείται επίσης πολλές μουσικές συλλογές. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο σημαντικά πρόσωπα στο χώρο της Nuzazz μουσικής. Η συλλογή του αριθμεί δεκάδες χιλιάδες δίσκους οι οποίοι ποικίλουν όπως ακριβώς και τα set του. Soul, jazz, funk, afrobeats, hiphop, housemusic, γίνονται ένα μέσα σε μία και μόνο βραδιά.

Πέμπτη 26.07. The prefabricated quartet (live)
Οι Prefabricated quartet συνθέτουν, ενορχηστρώνουν και ερμηνεύουν μουσική των soundtracks ταινιών μικρού μήκους. Δοκιμάζουν και γράφουν τη μουσική τους σ’ ένα λυόμενο σπίτι στη μέση του δάσους έξω από την πόλη. Η μουσική τους εμφανίζεται στα φιλμ: τρικυμία, προστασία, νάρκες, Δε κατ, μονή σειρά μαργαριτάρια, in music. Ο δίσκος τους με τίτλο “side the sail” κυκλοφορεί από τη Run Devil Records σε μια χειροποίητη συσκευασία.

Σάββατο 28.07. The Shooz soundsystem
ft Basement Freaks

Παρασκευή 17.08. Lovelab (live)
Οι Lovelab είναι πέντε εξαιρετικοί καλλιτέχνες που παρουσιάζουν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα live. Συνδυάζοντας την κλασσική εικόνα μιας μπάντας με τις δυνατότητες που προσφέρει η σημερινή μουσική τεχνολογία και τον ιδιαίτερο electro pop ήχο τους έχουν ενθουσιάσει το κοινό με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους. Χρησιμοποιούν πλήκτρα, τρομπέτα, sax, μπάσο, υπολογιστές, synth, δύο φωνές, light show και projections για ένα 2ωρο show που ξεφεύγει από τις συνηθισμένες ζωντανές εμφανίσεις σχημάτων που ασχολούνται με την dance-ηλεκτρονική μουσική. Με την κυκλοφορία του πρώτου ομώνυμου album τους το Μάιο έδωσαν το μουσικό τους στίγμα και προκάλεσαν αίσθηση ακόμη και εκτός Ελλάδας. Εκλεπτυσμένη electro-pop με υπέροχη μελωδία, στίχο και ξεχωριστό στυλ. Στις 17 Αυγούστου σίγουρα αξίζει να είστε στον Αρμενιστή.

3o Βoarding Pass 2007-skate mini ramp

Παρασκευή 22.06. Blend Sextet (live)
Ο dj Blend και οι βασικοί συντελεστές του νέου του album με τίτλο “blend-misplaced” που κυκλοφορεί από τη δική τους cast-a-blast σε μια ζωντανή παρουσίαση του δίσκου.
Μέλος των Happy dog project, των Earthbound, των Sugah Galore και του Blend, αυτοσχεδιάζουν και μεταφράζουν live τις συνθέσεις του “Misplaced”. Μια παρέα εξαιρετικών μουσικών σε εύφορη κοιλάδα. Από τα σακούλια τους βγάζει ο καθένας ό,τι έχει jazz, funk, soul, dub, reggae, ένα ζηλευτό χαρμάνι.
Μάκης Μηλάτος (Athens voice)
www.myspace.com/blendpage

Natural self-mc Dylan Sage aka Mr Lean (dj)

Natural Self πρώην Keno 1
Μετά από 5 χρόνια ως Dj ο Natural Self πήγε σε παραγωγή το 2001 με την κυκλοφορία του “The soul step” στην εταιρία Τru Τhoughts του Μπράιτον. Μανιασμένα samples βασισμένα σε ήχους batucada ενώνουν το χιπ-χοπ με βραζιλιάνικα ντραμς και πνευστά. Είχε συνεργασίες με Dj όπως ο Mr Scruff, John Peel, Will Quantic, Gilles Peterson, Fat City crew και Dom Servini. Δούλεψε με καλλιτέχνες όπως Alice Russell και John Styles των Quantic Soul Orchestra και Νostalgia 77.
Dylan Sage
O Dylan Sage aka Μr. Lean κάνει μουσική από το 1977 και ήταν MC για 11 χρόνια.
www.myspace.com/naturalself

Σάββατο 23.06. Anthony Joseph and the spasm band (live)
O Anthony Joseph είναι από τους πιο καινοτόμους και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες της Αγγλίας, ποιητής, μουσικός, ηθοποιός και μυθιστοριογράφος, γεννήθηκε στο Trinidad και από το 1989 ζει στο Λονδίνο. Έχει γράψει δύο ποιητικές συλλογές Desafinado (1994) και Teragaton (1997). Το σχήμα Anthony Joseph and the spasm band, ένα Afro-Caribbean Jazz Quartet, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζοντας στον Αρμενιστή το νέο τους album “Leggo de Lion” καθηλώνοντας το κοινό με μια θεïκή γλυκύτητα.
www.myspace.com/adjosph

Μc Soom-T aka Nostep feat Dj Ersk (dj)

Nostep Project
To Nostep Project είναι ένα project της Μc Soom-T που σημαδεύει τη γέννηση της δικής της εταιρίας ηλεκτρονικής nostep dance hip-hop μουσικής. Η Μc Soom-T χαρακτηρίζεται από ένα underground πολιτικοποιημένο hip-hop με φωνητικά που εμφανίστηκαν σε πάνω από 50 διαφημιστικά και ανεξάρτητες παραγωγές όπως Mute, Universal, Sanctuary και Virgin Z. Συνεργάστηκε με τους The Orb, Asian Dub Foundation, Bug and Spencer και έπαιξε με καλλιτέχνες όπως οι Aphex Twin, Basement Jazz, Fatboy Slim και Μiss Kitten.
www.myspace.com/mcsoomt
www.myspace.com/nostepproject

Kυριακή 24.06. The Shooz soundsystem ft Basement Freaks
Oι shooz μια ομάδα djs mc’s και πνευστά από τη Θεσσαλονίκη, αυτοσχεδιάζουν σε ύφος breakbeat, hip-hop, ragga και jungle και κάνουν party “get down massive”.

Σάββατο 30.06. Urbs (dj)
DJ εδώ και 15 χρόνια ο Paul Nawrata η αλλιώς Urbs έχει στιγματίσει την hip-hop και breakz σκηνή στη Βιέννη αλλά και την Ευρώπη γενικότερα. Μέλος της κολλεκτίβας G Stone μαζί με τους Kruder & Dorfmeister, ξεκίνησε την παραγωγή το 1997 και αναπτύσσοντας ένα δικό του προσωπικό στυλ επηρεασμένο από την Jazz & freestyle μουσική, δημιούργησε μαζί με τον DJ Chaoz το single Closer to God το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία και συμπεριλήφθηκε σε πολλές συλλογές τόσο η αυθεντική έκδοση όσο και το ρεμίξ των Thievery Corporation. Στη συνέχεια συνεργάστηκε και με τον with DJ Cutex.

2o CAMPUS OF ART (08.07-14.07.)
Εικαστική έκθεση-Crash fest-Sea-nema fest
Τρίτη και Τετάρτη 10. και 11.07. Προβολή των βραβευμένων
ταινιών μικρού μήκους των φεστιβάλ των Α.Π.Θ. crash fest.
Kυριακή 08.07. Cosmic Slop (live)
O μεστός funk groove ήχος των cosmic slop πλαισιωμένος από έντονα πότε boogaloo και πότε afro-funk-κρουστά, jazzy and funky bassline φωνητικά που groovάρουν και κιθαριστικές ατμόσφαιρες που εξιτάρουν, δημιουργεί μια κεφάτη ατμόσφαιρα και μια έντονα χορευτική διάθεση!!!

Πέμπτη 12.07. IΝΦΟ (live)
Μετά από 2 σχεδόν χρόνια από το ομώνυμο άλμπουμ των INFO έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Τα βασικά μέλη, Πέτρος Μαγγανάρης (Echonomist) και Παναγιώτης Λουκουμάς (Mr. Lookman), έχουν δώσει στους Info μια περισσότερο ηλεκτρονική και κάποιες στιγμές χορευτική μουσική κατεύθυνση, που συνδυάζεται με τη γλυκιά μελαγχολική αύρα, το κινηματογραφικό στοιχείο και τον ερωτισμό της μπάντας και καταλήγει σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Σάββατο 14.07. Μotherfunkers (live)
Oι Motherfunkers ξεκίνησαν σαν σχήμα το 2003 παίζοντας σε μπαρ της Θεσσαλονίκης. Η μπάντα αποτελείται από μουσικούς που ξεσηκώνουν το κοινό με γνωστές επιτυχίες funk, soul και R & B.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Campus of Art διοργανώνεται
το Sea-nema, φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους
για νέους δημιουργούς με χρηματικά έπαθλα.

Κινηματογράφος
Από 10.07. έως 26.08. 2 φορές την εβδομάδα
στον θερινό κινηματογράφο του Αρμενιστή
θα προβληθούν οι ταινίες: οι πειρατές της Καραïβικής,
Νάρνια, η εποχή των παγετώνων, ροζ πάνθηρας, mαtch point.
Θα προβληθούν επίσης οι βραβευμένες ταινίες του 2ου Crashfest
και του Φεστιβάλ Δράμας.

Αθλητικά
02.07.-26.08. Εβδομαδιαία τουρνουά beach volley
και beach tennis με χρηματικά έπαθλα και δώρα.
02.07.-24.08. Καθημερινά προγράμματα aerobic,
aqua aerobic, trecking κ.α.
Παρασκευή 17.08., Σάββατο 18.08. και Κυριακή 19.08.
Τελικός ανδρών και Γυναικών
Circuit Beach Volley Ball
Kύπελλο Βορείου Ελλάδος
Γήπεδα beach volley, beach tennis, basket, mini ποδοσφαίρου 5×5.
Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργεί ακαδημία ποδοσφαίρου
για 3 ηλικιακές ομάδες (6-9, 10-12, 13-15 ετών)
από έμπειρο προπονητή ποδοσφαίρου.

Παιδική απασχόληση
Από 02.07. έως 24.08. Καθημερινά πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης.
Δευτέρα 30.07. Εργαστήρι κατασκευής κούκλας “ΑΝΤΑΜΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ”.
Τρίτη 31.07. Μαριονέτες από την ομάδα “ΑΝΤΑΜΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ”.
Πέμπτη 09.08. Ολοήμερο παιδικό party από την ομάδα “Αμπεμπαμπλούμ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *