Ταξίδια

Dolphin Resort Hotel – Κάλαμος Αττικής (προτάσεις)

7_b8dc5_thumb

 Οι Άγιοι Απόστολοι βρίσκονται στα περίχωρα της Αθήνας, 45 χλμ από το κέντρο της πόλης, 58 χλμ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 18 χλμ από την Εθνική Οδό, που οδηγεί από την Αθήνα στην βόρεια Ελλάδα και κοντά στην Αττική οδό, που οδηγεί στην Πελοπόννησο.

Αρχαιολογικοί χώροι όπως η Ακρόπολη, το Σούνιο, οι Δελφοί και άλλοι είναι εύκολα προσβάσιμοι μέσω της εθνικής οδού και τα ελληνικά νησιά από το λιμάνι του Πειραιά το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ.

Eκτός από την εξαιρετικές φυσικές ομορφιές που συνδυάζονται από θάλασσα και βουνό και τις όμορφες ακτές του Ευβοϊκού κόλπου, οι επισκέπτες των Αγίων Αποστόλων θα βρουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και άλλες τοπικές συνταγές.

Clubs και μπαρ προσθέτουν ένα κοσμοπολίτικο χρώμα. Στην απέναντι πλευρά του χωριού βρίσκεται το νησί της Εύβοιας, το οποίο μπορείς να επισκεφτείς με ferry boat από το λιμάνι του Ωρωπού (10 χλμ).
Επίσης, στον Κάλαμο θα βρείτε το Αμφιαράειον, ένα από τα αξιολογότερα ιεροθεραπευτήρια της αρχαίας Ελλάδας, όπως αυτό της Επιδαύρου και της Κω, καθώς και μερικά επιβλητικά βυζαντινά μοναστήρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: 

PROSFORES_1147€ από 294€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
Αγοράστε τη τώρα πριν τελειώσει

 

Dolphin Resort Hotel

Τηλέφωνο: 22950 85560-2
Διεύθυνση: ‘Αγιοι Απόστολοι – Κάλαμος, Αττική
Website: dolphinhotel.gr

Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: 0208Κ013Α0087500 / 27.09.2010
5_c2baa_thumb

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *