Αθλητικά

Σε τροχιά πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, νίκησε 1-0 στο Βουκουρέστι

dynamo_paoM

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Βουκουρέστι ο Παναθηναϊκός καθώς κέρδισε την Δυναμό με 1-0 και ξαναμπήκε σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Καραγκούνης στο 79′. Οι Ρουμάνοι έχασαν πέναλτι στο 88′ με τον Νικουλέσκου (άουτ).

Κακό ποδόσφαιρο παίχτηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τις φάσεις να είναι ελάχιστες στις δύο εστίες. Στο 43′ μετά το κόρνερ του Καραγκούνη και τη σύγχυση στα καρέ της Ντιναμό, ο Σαλπιγγίδης απέτυχε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ και τις φάσεις του αγώνα σε βίντεο

Στο 54′ ο Νίνης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή των Ρουμάνων, ο Κατσουράνης έστρωσε στον Σαλπιγγίδη το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ντόλχα, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των “πρασίνων” στο παιχνίδι. Στο 65′ ο Τζόρβας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αντριάν Κριστέα.

Στο 74′ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν απελπιστικά άστοχο. Το 1-0 για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 79′ με το μακρινό σουτ του Καραγκούνη στη δεξιά γωνία του Ντόλχα. Οι Ρουμάνοι, δύο λεπτά πριν το τέλος, έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπίαρσμιρ στον Τόργε, αλλά ο Νικουλέσκου εκτέλεσε κι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Κίτρινες: Λέτο – Ντιαμπατέ, Γκόιαν

Διαιτητής: Σέζαρ Φερνάντες (Ισπανία)

Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ντάριο Μπονέτι): Ντόλχα, Ντιαμπατε, Κονέ, Μπόστινα (74΄ Ρους), Αντρέι Κριστέα, Γκοϊάν, Αντριάν Κριστέα (88΄ Νικουλέσκου), Τόργε, Σκαρλατάκε, Ταμας, Αλέξε (52΄ Ζίκου)

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Λέτο (46΄ Νίνης), Σαλπιγγίδης (67΄ Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπίαρσμιρ, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης (83΄ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *