Αθλητικά

Γιορτή του Άρη με πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε ο Άρης τα τα 96α γενέθλιά του, καθώς πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό του κυπέλλου που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη”, στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, και, χάρη στη νίκη της με 3-1 στην πρώτη αναμέτρηση, πήρε το “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, προηγήθηκαν στο 44′ με τον Κόκε, ενώ η Καβάλα ισοφάρισε στο 57′ με τον Ντιέ.
Η Καβάλα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Η πιο επικίνδυνη στιγμή για την εστία του Άρη σημειώθηκε στο 26′, όταν Ορούμα και Ντουγκλάο συνδυάστηκαν, αλλά ο Αράνο έδιωξε σε κόρνερ το επικίνδυνο γύρισμα του τελευταίου μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, ο Άρης ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις του στο 44′. Ο Κόκε προσπάθησε να πλασάρει τον Ιτάνζ, που απέκρουσε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ισπανού και κατέληξε στα δίχτυα της Καβάλας (0-1).
Στο δεύτερο μέρος η Καβάλα έφτασε στην ισοφάριση στο 57′, όταν το μακρινό σουτ του Ντιέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Σηφάκη (1-1). Στο 70′ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν, καθώς η κεφαλιά του Ρινκόν έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη. Ο Άρης παίζοντας με αντεπιθέσεις λίγο έλλειψε να φύγει νικητής πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα με τον Τζόνσον στο 86′ όταν “νικήθηκε” από τον Ιτάνζ, και τον Κόκε στο 87′, καθώς το πλασέ του στο τετ α τετ με τον Γάλλο τερματοφύλακα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Τζόνσον δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Κίτρινες: Ιτάνζ, Ντουγκλάο, Ιωάννου, Ντιέ – Κάμπορα, Ναφτί, Αράνο
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Καβάλα (Άαντ ντε Μος): Ιτάνζ, Μουρ (46΄ Πετκάκης), Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Θεοδωρέλης, Ντιέ, Ορούμα (46΄ Ιωάννου), Ρινκόν, Ονουάτσι, Γιάννου (67΄ Ντομπρασίνοβιτς).
Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Γκιάρο, Ναφτί, Πρίττας, Κάλβο, Μεριέμ (59΄ Χαβίτο), Κόκε (90+3΄ Νάτσο Γκαρσία), Κάμπορα (84΄ Τζόνσον)

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JTk8JAgduGc[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *