Αθλητικά

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2 (videos)

Με τα πρώτα γκολ του Δημήτρη Σιαλμά στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, η Ενωση πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσμα (ήττα στο Περιστέρι, Χ με Δόξα στο ΟΑΚΑ).

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xnioes_yyyyyyyyyyy-yyy-0-2-goals_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’levadeiakos aek’ resultsPerPage=”3″ hqThumbs=”true”]

Οι Βοιωτοί πάντως άξιζαν καλύτερης τύχης στο παιχνίδι, αφού είχαν σχεδόν τις διπλάσιες τελικές προσπάθειες από την ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εύστοχοι. Ο Σιαλμάς αποβλήθηκε στο 82′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ναπολεόνι στο 90′.

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον Λεβαδειακό με σύστημα 4-3-3. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τον Μουλόπουλο δεξί μπακ, τους Τομάς και Λισγάρα αμυντικό δίδυμο και τον Μελισσά αριστερό μπακ. Αμυντικά χαφ οι Ζησόπουλος και Κόρμπος, με τον Φαβάλι σε επιτελικό ρόλο και τριπλέτα στην επίθεση τους Ζαουί δεξιά, Πόποβιτς αριστερά και στην κορυφή τον Ζουρούδη.

Ο Νίκος Κωστένογλου κατέβασε την ΑΕΚ επίσης με 4-3-3. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν στην εστία, με τον Κοντοέ δεξί μπακ, τους Μανωλά και Κάλα κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Καράμπελα αριστερό μπακ. Οι Γεωργέας και Ρίκκα ήταν τα δυο αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους σε επιτελικό ρόλο ο Χοσέ Κάρλος. Στην επίθεση οι Μπέλεκ δεξιά, Λεονάρντο αριστερά και στην κορυφή ο Σιαλμάς.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=115986#ixzz1iqlsUjfz

Η ΑΕΚ δεν παρουσίασε κάτι αξιόλογο στην Λιβαδειά, αλλά είχε πάθος και την τύχη να έχει σε πολύ καλή μέρα τους Κωνσταντόπουλο και Σιαλμά που βοήθησαν τον δικέφαλο να αποδράσει από την έδρα του Λεβαδειακού.

 

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός παρά την ήττα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους Βοιωτούς για την στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Σωστές οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το ακυρωθέν γκολ στο 90+ που φυσικά δεν θα άλλαζε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα…[ http://www.sport24.gr/ ]

Μπορούμε να πούμε ότι η αποψινή βραδιά της ΑΕΚ στη Λιβαδειά ήταν μία… εκδίκηση του Δημήτρη Σιαλμά. Έτσι είναι η μπάλα. Με τη Δόξα Δράμας ο μοιραίος, με τον Λεβαδειακό ο σκόρερ και εκείνος που με δύο προσωπικά του τέρματα (τα πρώτα του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ) χάρισε τη νίκη στην Ένωση. Το τελικό 0-2 ήρθε πάντως με δυσκολία. Η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει έναν δουλεμένο αντίπαλο και συνάμα τον κακό της αγωνιστικό εαυτό. Είχε ωστόσο δύο βασικά πράγματα στο παιχνίδι της σήμερα, τα οποία απουσίαζαν από τη γκέλα της χρονιάς με τη Δόξα στο ΟΑΚΑ: Πρώτον το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες (φάνηκε και από τα φάουλ, 29 συνολικά στο παιχνίδι, άσχετα αν πάρα πολλά ήταν τραβηγμένα) και η παρουσία του Γεωργέα σαν αμυντικό χαφ. Έκανε τη διαφορά ο μέσος της ΑΕΚ στο κέντρο, αφού μετά το 30′ ανέβηκε και ήταν αυτός που έβγαινε συνεχώς πρώτος στη μπάλα. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ήταν κακή. Και εκτός του Σιαλμά, είχε και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο σε εξαιρετική βραδιά, κάνοντας το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Ένωσης.

Αν δεν ήταν το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Δημήτρη Σιαλμά στο 34′, το πρώτο ημίχρονο θα έφευγε με το απόλυτο… μηδέν. Μηδέν σε σκορ, μηδέν σε φάσεις για την ΑΕΚ, μηδέν σε απόδοση…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *