Επικαιρότητα

Τραγωδία στο λιμάνι της Κεφαλονιάς

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος άνδρας και στο οποίο επέβαιναν η 30χρονη σύζυγος του και η κόρη τους ηλικίας 4 ετών, έπεσε στο λιμάνι λιμανιού της πόλης.

Από την πτώση το 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε, ενώ οι γονείς της κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να σωθούν. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το τραγικό περιστατικό, συνέβη στις 3.30 τα ξημερώματα, στο λιμάνι του Αργοστολίου, πίσω από την παλιά Δημοτική Αγορά του νησιού, εκεί όπου το βάθος της λιμενικής λεκάνης δεν ξεπερνά τα 3 μέτρα.

Σύμφωνα με τους λιμενικούς, που έφτασαν πρώτοι στο σημείο της πτώσης, ο 37χρονος πατέρας είχε καταφέρει να “τραβήξει” έξω από το βυθιζόμενο αυτοκίνητο την μικρή κόρη του, η οποία όμως ήταν αναίσθητη, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι τραγικοί γονείς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Εισαγγελέας άσκησε εναντίον τους αυτεπάγγελτη δίωξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *