Αθλητικά

Νέα γκέλα του ΠΑΟΚ, 1-1 με Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα

Συνεχίζει να πετάει βαθμούς στα σκουπίδια ο ΠΑΟΚ που στην 3η κιόλας αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη παραχώρησε νέα ισοπαλία αυτή τη φορά με 1-1 στην κατάμεστη Τούμπα απέναντι στον καλά διαβασμένο Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μάρτιν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη στο 22΄, ενώ στο 38΄ ο Ιβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ασύνδετος και νωθρός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να απειλήσει την ομάδα του Βόλου.

Η …κακή μέρα φάνηκε από το πρωΐ για τον «δικέφαλο του βορρά» που μπήκε πολύ μουδιασμένα στον αγώνα και το πλήρωσε ακριβά: Στο 22΄ η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε το προβάδισμα, μετά από τραγικό λάθος του Μαλεζά. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχασε τον έλεγχο της μπάλας και ο Μάρτιν με ψηλοκρεμαστό σουτ “νίκησε” τον Κρέσιτς και με τον τρόπο αυτό έγινε το 0-1.

Το γκολ «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που στο 37΄ πλησίασαν στην ισοφάριση, με το ευθύβολο σουτ του Βιεϊρίνια να περνάει λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε το 1-1, με την κεφαλιά του Ιβιτς μέσα από την περιοχή (1-1), μετά από σέντρα του Φωτάκη.

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο καθώς οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με τον Μάρτιν στο 58΄, το σουτ του οποίου απέκρουσε φανταστικά ο Κρέσιτς. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κρατούσε με άνεση την ισοπαλία, καθώς ο “δικέφαλος” του Βορρά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις απέναντι από την εστία του Γιακούποβιτς. Προς το τέλος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, πάλι όμως, με ανορθόδοξο τρόπο και τελικά οι “ερυθρόλευκοι” του Βόλου πήραν δίκαια τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, μέσα σε μία από τις πιο “καυτές” έδρες του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας – Τομάς, Ψυχογιός, Μόνχε, Ζαραδούκας, Ρόκας

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (61΄ Λίνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς (77΄ Γκαρσία), Σαλπιγγίδης (61΄ Παπάζογλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τομάς, Κάστρο (65΄ Μπρέσκα), Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας (89΄ Καπετάνος), Μόνχε, Ζαραδούκας (57΄ Ρίκκα), Ψυχογιός

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fo9V4cjAkFw[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *