Αθλητικά

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2 (videos)

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς (μετά από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πανιώνιο), ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το αγαπημένο του 2-0. Οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν από την αρχή πως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και δεν άργησαν να γίνουν το αφεντικό της αναμέτρησης.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xp7u0p_super-league-23y-yyyyyyyyyy-oyy-yyyyyyyyyy-0-2-highlights_sport[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’οφη ολυμπιακος 0-2′ resultsPerPage=”3″ hqThumbs=”true”]

Η αλήθεια είναι βέβαια πως χαράμισαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ επί 44 λεπτά, όμως τελικά μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ του Χολέμπας έλυσαν το γόρδιο δεσμό και πήγαν στα αποδυτήρια με το πολύτιμο 1-0.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, όπου οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να διπλασιάσουν από νωρίς τα τέρματά τους, χάρη στο πρώτο γκολ του Καζίμ-Ρίτσαρντς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και εκεί τελειώσαν όλα. Ο ΟΦΗ είχε μόνο μια καλή στιγμή με το δοκάρι του Τζόρντι Λόπεθ, ενώ κατά τ’ άλλα ήταν άφαντος επιθετικά.

Αποτέλεσμα; Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν μια ξεκούραστη νίκη, λόγω της αποφασιστικότητας και της ωριμότητας που έδειξαν στο παιχνίδι τους και μένει ακόμη ένα ματς (εντός έδρας με τον Άρη) για το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου θα κριθούν πολλά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χολέμπας, όμως η δυνατή γραμμή του Ολυμπιακού ήταν τα χαφ, αφού Ορμπάιθ, Μακούν και Ιμπαγάσα βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα…[http://www.sport24.gr]

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League επέστρεψε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του Ο.Φ.Η. στον αγώνα που έγινε την Κυριακή το βράδυ στην έδρα της κρητικής ομάδας.

Η ομάδα μας που εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Π.Α.Ο.Κ. με 0-2, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μια δίκαιη και παλικαρίσια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα.

Το γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, πέτυχε ο Χολέβας στο 45ο λεπτό με άπιαστο αριστερό σουτ από μακριά, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βεζυρίδη, ενώ τη νίκη σφράγισε ο Καζίμ-Ρίτσαρντς με πλασέ στο 54ο λεπτό…[http://www.olympiacos.org]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *