Επικαιρότητα

Πρόβλημα στις συγκοινωνίες όλη την ερχόμενη εβδομάδα


Μια εβδομάδα ταλαιπωρίας ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή και άλλη μια αρχίζει τη Δευτέρα για όσους επιλέγουν τις αστικές συγκοινωνίες για τις μετακινήσεις τους.

Για αύριο Παρασκευή, από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα δε θα κινηθούν ηλεκτρικόςμετρό,προαστιακός τραμ και τρόλεϊ.

Από τις 12 ως τις 4 ακινητοποιημένα τατρένα του ΟΣΕ.

Τα μπλε λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά.

Σε ότι αφορά τις απεργίες στο χώρο του Τύπου αύριο Παρασκευή και το Σάββατο, η ΕΣΗΕΑ έχει προκηρύξει 48ωρη απεργία.

Τις ίδιες ημέρες, πραγματοποιεί 48ωρη απεργία και η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη έχει κηρύξει η ΠΟΣΠΕΡΤ από 19:00 έως 22:00.

Οι κινητοποιήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα

Σοβαρά προβλήματα την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι εξής:

– Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

– Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.

– Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Παρασκευή θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *