ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Γαλακτομπούρεκο (Επαγγελματική συνταγή)!

Γαλακτομπούρεκο (Επαγγελματική συνταγή)!

Γαλακτομπούρεκο με Βελούδινη Κρέμα βήμα βήμα για να έχετε σίγουρη επιτυχία. (Επαγγελματική συνταγή)

Υλικά συνταγής Γαλακτομπούρεκο

1 λίτρο γάλα πλήρες
200γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά η (γάλα αν δεν έχετε κρέμα)
5 κρόκους αυγών
160γρ ζάχαρη
170γρ σιμιγδάλι χονδρό (μπορείτε και με ψιλό)
1 τσιμπιά αλάτι
1κ.γ βανίλια η δυο κάψουλες
100γρ αιγοπρόβειο βούτυρο η αγελαδινό
ΣΙΡΟΠΙ
3 φλυτζάνια νερό
4 φλυτζάνια ζάχαρη
Χυμό από μισό λεμόνι
2 ξύλα κανέλας
Βράσιμο 3 λεπτά από την ώρα βρασμού
Υπόλοιπα υλικά
Ένα πακέτο φύλλο κρούστας
250γρ αιγοπρόβειο η αγελαδινό βούτυρο για τα φύλλα
Σιρόπιασμα ζεστό γαλακτομπούρεκο χλιαρό προς κρύο σιρόπι
Ταψί 25Χ35
Ψήσιμο 160 βαθμούς αντιστάσεις για 70 λεπτά περίπου (ο φούρνος προθερμασμένος)

******************************************************
Greek custard pie – Galaktobureko with Velvety Cream step by step for sure success. (Professional recipe)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *