ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Εύκολη Μπουγάτσα με τρία μόνο υλικά

 

Εύκολη Μπουγάτσα με 3 ΜΟΝΟ Υλικά (Η διάσημη συνταγή με ζαχαρούχο) – 3 Ingredient Greek Bougatsa

Η πιο εύκολη συνταγή για μπουγάτσα με κρέμα με 3 μόνο υλικά! Η διάσημη συνταγή που έχει ξετρελάνει το ελληνικό ίντερνετ!

Συστατικά και εκτέλεση συνταγής για μπουγάτσα:

450 γρ. φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  1. Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο ή στρόγγυλο ταψί.
  2. Σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας σαν ακορντεόν και τοποθετούμε τα μισά στον πάτο του ταψιού.
  3. Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα από το λιωμένο βούτυρο και προσθέτουμε τα άλλα μισά φύλλα με την ίδια διαδικασία.
  4. Ρίχνουμε από επάνω το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 20′.
  5. Βγάζουμε από τον φούρνο το ταψί και σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, 1 & 1/2 κουτάκι νερό (αφού αδειάσουμε το ζαχαρούχο μετράμε τη ποσότητα του νερού με το κουτάκι) και ανακατεύουμε.
  6. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ταψί και ψήνουμε για 20′-25′ ακόμα.
  7. Κόβουμε σε 6 κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.



Official website: https://dimitrismichailidis.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *