Εύκολη Μπουγάτσα με τρία μόνο υλικά
Εύκολη Μπουγάτσα με 3 ΜΟΝΟ Υλικά (Η διάσημη συνταγή με ζαχαρούχο) – 3 Ingredient Greek Bougatsa
Η πιο εύκολη συνταγή για μπουγάτσα με κρέμα με 3 μόνο υλικά! Η διάσημη συνταγή που έχει ξετρελάνει το ελληνικό ίντερνετ!
Συστατικά και εκτέλεση συνταγής για μπουγάτσα:
450 γρ. φύλλο κρούστας
250 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
-
Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο ή στρόγγυλο ταψί.
-
Σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας σαν ακορντεόν και τοποθετούμε τα μισά στον πάτο του ταψιού.
-
Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα από το λιωμένο βούτυρο και προσθέτουμε τα άλλα μισά φύλλα με την ίδια διαδικασία.
-
Ρίχνουμε από επάνω το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για 20′.
-
Βγάζουμε από τον φούρνο το ταψί και σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, 1 & 1/2 κουτάκι νερό (αφού αδειάσουμε το ζαχαρούχο μετράμε τη ποσότητα του νερού με το κουτάκι) και ανακατεύουμε.
-
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το ταψί και ψήνουμε για 20′-25′ ακόμα.
-
Κόβουμε σε 6 κομμάτια και πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα.
Official website: https://dimitrismichailidis.com/